Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

З вірою в майбутнє

2017-01-13 22:38 Ваш текст ссылки...Хотілося б звернутися до наших модераторів сайту. Вельмишановні цензори! В останній час, доволі популярний ...

Ваш текст ссылки...Хотілося б звернутися до наших модераторів сайту. Вельмишановні цензори! В останній час, доволі популярний сайт, перетворився на сумну сторінку щоденника учня загальноосвітньої школи. Я не пропоную вседозволеності на сторінках ресурсу, але ж і міру потрібно знати. «Закабасювати» мізки людям потрібно до певної межі.

Дійшло до того, що в стрічку новин викладаються абсолютно бездарні повідомлення далеких від стилістики та правдивості новин. Про їх талановитість краще промовчати. В той же час, бани отримують яскраві особистості, які, не соромлячись, говорять відверті речі. Мені б, хотілося отримати відверту відповідь від О. Попова: які пріоритети для такого національного ресурсу ставить редакція? Якщо нав`язування своєї думки – тоді так, фурор. Якщо знаходження істини – тоді провал. Ви, свідомо, викидаєте з сайту сильних блогерів (Alyar, Godar, Curdua81, Yorkship), когось тимчасово, інших пожиттєво, і отримуєте інформаційну яму. Ті жовті новини про майбутні трансфери гравців, які публікуються - не вартують, не те, що виїденого яйця, а й його зачатку. Хвалебні ж оди, за відсутності результату, сприймаються як знущання. «В суперечці народжується істина». Сподіваюсь, що наш європейський ресурс це теж розуміє. З повагою і сподіванням розуміння щирий вболівальник Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.01.2017, 22:38
13.01.2017, 22:38
261113 2 P.S., pavlodar80
tol.vas2013
Автор:
(tol.vas2013)
Статус:
Наставник (1573 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть