Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невідомий Пантіч, але такий мутний трансфер...

2017-02-01 21:41 Думки є різні. І все це виглядає досить дивно. Сьогоднішній футбол – бізнес. Тому сам по ... Невідомий Пантіч, але такий мутний трансфер...

Думки є різні. І все це виглядає досить дивно. Сьогоднішній футбол – бізнес. Тому сам по собі перехід Олександра Пантіча в Динамо виглядає дивно. Чому так? Ні, справа не у гравці. Справа у тому, як це все відбулось. Давайте подумаєм. От у Віл’ярреала є гравець, якому тільки 24 роки. За 3 роки в Іспанії у серба понад 70 матчів в Іспанії.

І дві попередні оренди були вдалими, бо Олександр грав і грав досить якісно і стабільно. Оренда із Алавесом розрахована до літа. І далеко не факт, що Алавесу гравець не був потрібен. Зараз багато хто пише про те, що він там не закріпився. Та чи так це? Так, останні пів року були не надто вдалими, бо була травма. Саме через це гравець тільки у грудні почав грати і за місяць зіграв 6 матчів. І поступово гравець набирав форму. І от дивина. Віл’яреал різко розриває договір оренди, який приносив певну суму грошей кожного місяця і дає гравцю вільний контракт. Безглуздо? Замість того, щоб заробити на гравці до літа, а там ще рік контракту і можна продати, можна ще на рік в оренду здати. А тут такі дії. За один день гравець повертається з оренди, із ним розривають договір і він переходить в Динамо безкоштовно. Дивно, дуже все це дивно.
Якби я боровся із футбольною корупцією, то у мене такий перехід викликав би великі запитання. Що запропонував ІМС іспанцям, щоб вони таке зробили? Чи у гравця є невиліковна хвороба, проблеми із режимом, допінгом… Всі думають, що Бангура продали за бажання Газзаєва. Та це все далеко не так. Хлопець попав у загул і його продали лише тому, що прикривали від кримінальної справи. Це я знаю достовірно. Тому якщо гравця прикривають, то я це можу зрозуміти. А в альтруїзм іспанців не повірю ніколи.

Стосовно Пантіча, то він виглядає середнім гравцем. У нього є непогані задатки, гарний перший пас. Чи гравець він рівня ЛЧ? На сьогодні ні. В потенціалі можливо. Дійсно гарні габарити, непогана стартова швидкість і гра на другому поверсі. Напевно головний плюс – перший пас. І досвід гри у Прімері – також плюс. Зрозуміло, що це гравець середнього європейського рівня. Можна просто пригадати, що наші зірки, Коноплянка, Федецький, Зозуля… особливо два останні, грають у посередніх командах, та навіть наблизитись до стабільного рівня гравців основи вони не можуть. А Пантіч був гравцем стабільним основи, навіть у Віл’ярреалі він свої 13 матчів зіграв. Для сьогоднішнього рівня нашого чемпіонату – гарний гравець. Для команди із амбіціями стабільної гри у ЛЧ він не виглядає так вже переконливо. Та я думаю, що його взяли для підсилення лавочки. Треба мати варіативність у центрі захисту, бо на сьогодні Хачеріді і Віда не відчувають жодної конкуренції.

Я сподіваюсь, що це далеко не останній трансфер і що ще будуть новачки. А зараз, хоч і не викликає цей трансфер величезних емоцій, та все ж це краще ніж нічого. Побачимо тепер гравця у дії на зборах. Удачі йому і вітаю в Києві, в Динамо.

Дякую за вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.02.2017, 21:41
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть