Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пуд солі для "Динамо" Ю -19, або життя продовжується Выбор редакции

2017-02-21 20:50 На жаль, київське «Динамо» припинило участь в юнацькій ЛЧ поступившись в передмісті Амстердама «Аяксу» . В ... Пуд солі для  "Динамо" Ю -19, або життя продовжується

На жаль, київське «Динамо» припинило участь в юнацькій ЛЧ поступившись в передмісті Амстердама «Аяксу» . В принципі, нічого страшного не відбулося. Головне завдання всіх молодіжних команд – підготовка футболістів для першої команди та дорослого футболу. Дуже сподіваюся, що через рік із цієї команди будуть гравці, які будуть грати за першу команду «Динамо»

Декілька вражень по матчу:

1.Юрій Мороз програв тактично. На жаль, дуже часто наші півзахисники залишалися позаду м’яча. Команда була просто не готова до гри конкретно проти «Аякса». Хоча амстердамський клуб завжди грає приблизно в один футбол. Просто грали так, як дозволяв суперник. Абсолютно не справилися із командною швидкістю суперника.

2.Команда втратила психологічну стійкість. Не відчувалося жодної впевненості у власних силах та командних діях. Яскравий приклад, нерви Шапаренка в кінці першого тайму, які могли завершитися вилучення.

Причини:

  1. Двомісячна пауза. Звичайно, що без цього не обійтися. Набагато простіше грати, коли ти знаходишся у ігровому тонусі, а не набираєш форму через конкретні матчі. Аякс показав, що він готовий фізично та психологічно краще, ніж «Динамо».

  2. Відповідальність за результат. Якщо восени «Динамо» грало із правом на помилку, в своє задоволення, так сьогодні потрібно було видавати результат. Можливо, не всі були до цього готові психологічно.

  3. Відсутність досвідчених гравців. Той же Аякс до матчу проти «Динамо» зібрав усіх найкращих, навіть гравців, які вже відносяться до першої команди. Кияни зіграли своїм звичним складом.

  4. Зайва увага. Про команду Ю -19 було дуже багато написано та сказано. Не кожен молодий гравець міг би витримати таку увагу.

  5. Відсутність довіри в першій команді. Зимою на зборах в товариський матчах за першу команду виходив тільки Тимчик. Напевно, що у багатьох молодих гравців були сподівання отримати свій шанс. Той же капітан Дубінчак( великий йому привіт через другий гол) в серцях сказав, що для того щоб отримати свій шанс в першій команді потрібно виграти юнацьку ЛЧ

  6. Гроші. Ігор Суркіс в кінці осені на початку грудня продовжив контракти із більшістю молодих гравців команди Ю -19. Я так розумію, що мова йшла про збільшення зарплати. Як бачимо по сьогоднішньому результату –це нічого гарного не дало.

Що далі?

Життя на цьому не закінчується. Чемпіонат Ю -19 вже майже виграно, більшість гравців буде грати з дублюючий склад. Дуже сподіваюся, що цьогорічна юнацька ЛЧ буде уроком для гравців та тренерів із якого винесуть обов»язково висновки. Не варто впадати в крайощі, варто ще більше працювати, навіть якщо здається, що вже був максимум.

Наступного сезону ряд гравців знову матимуть можливість грати в ЛЧ. Навіть якщо перша команда"Динамо" не проб"єдться до ЛЧ. Команда чемпіон своєї країни потрапляє до цього турніру. Першої команди " Аякса" теж не було в цій ЛЧ. Тому для гравців, які будуть грати в юнацькій ЛЧ це буде дуже корисний досвід.

Поки виходить так, що ці гравці просто не готові грати в дорослий футбол. Потрібно ще з’їсти пуд солі( тренування, бажання), для того щоб перейти на рівень професійного дорослого футбол. Продовжую вірити та сподіватися, що із цієї команди будуть гравці в першій команді «Динамо»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2017, 20:50
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть