Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знайомтесь : Микита Кравченко Выбор редакции

2017-04-27 10:03 У вчорашньому матчі півфіналу Кубку України проти Миколаєва в складі «Динамо» дебютував молодих гравець Микита Кравченко. ... Знайомтесь : Микита Кравченко

У вчорашньому матчі півфіналу Кубку України проти Миколаєва в складі «Динамо» дебютував молодих гравець Микита Кравченко. Я дуже радий, що Сергій Ребров почав звертати на гравців дублю, які гарно проявляють себе в цьому сезоні. Своєю грою за дублюючий склад весною Микита заслужив на свій шанс у першій команді.

По крайній мірі, новий досвід для Кравченка набагато краще, ніж вихід умовного Федорчука із яким все давно ясно

( фото офіційного сайту Динамо)

Микита Кравченко перейшов до «Динамо» влітку 2015 року із маріупольського «Іллічівця». В першому своєму сезоні в Києві був гравцем команди Ю -19, грав у юнацькій ЛЧ. Нічого особливого він там не показав. Із цього сезону грає за дубль. Рідна позиція – центральний атакуючий півзахисник, в цьому сезоні, коли Олександр Тимчик використовувався у першій команді «Динамо» тренери молодіжної команди використовували Кравченка, як правого захисника. Із поверненням Тимчика в молодіжку- повернувся у півзахист, де діє ближче до правого флангу. Має дуже сильну праву ногу, майстер стандартів. Весною у матчах за дуль став справжнім асистентом команди. Записавши на свій рахунок якщо я не помиляюся 5 асистів за забивши двічі. Дуже гарно виглядав у недавньому матчі дублерів «Динамо» та «Шахтаря», де рівень гри був доволі високим

У першій команді «Динамо» є гравці, які вміють гарно грати головою. Але гарної подачі не вистачає. Пригадайте хоча б вчорашній матч проти « Миколаєва» та матч проти «Шахтаря». А от, Кравченко дуже гарно виконує саме стандарти. У матчі проти дублю « Олімпіка» двічі результативно подавав кутові. Тут він би міг бути дуже корисним.

Для молодого гравця це тільки шанс, можливість показати себе. Ще потрібно працювати і працювати. Не вистачає фізичних кондицій на весь матч, слабко виглядає в силовій боротьбі. Сподіваюся, на подальший прогрес.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.04.2017, 10:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта 1 : 2   6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45
Чемпионат Франции Лилль Лион - : - 6 мая 22:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ман.Юнайтед - : - 6 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть