Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Хорватія. ч.1. Выбор редакции

2017-06-08 20:22 У багатьох із нас зараз присутня велика доля негативу. Після провального сезону, здавалось би, для всіх ... Трансферні пошуки. Хорватія. ч.1.

У багатьох із нас зараз присутня велика доля негативу. Після провального сезону, здавалось би, для всіх «мрійників» настав золотий період, бо ж Ребров пішов. Як тут було не по мріяти про Луїса Енріке, про Томаса Тухеля, там про різних Маркевичей і Кучуків. А тут такий облом у вигляді чергових динамівських сердець Хацкевича і Лужного.

І збірна влетіла так своєчасно Мальті. Знову ми отримали мазохістські втіхи. Життя - все ж таки така малина. Пар може скоро повалити не тільки з вух, але і з куди більш несподіваних місць. Та особисто я налаштований на конструктив. Саме тому вбачаю позитив у тому, що Динамо виграло суд першої інстанції за власні кошти. І у команду прийшов на посаду менеджера по Балканам Огнєн Вукоєвич, людина хоч і з динамівським серцем, та все ж із балканським менталітетом, зв’язками і стратегією по розвитку Динамо. Я так розумію, що вже влітку ми повинні побачити перші напрацювання. Я не очкую на 10 трансферів, але хоча б один. Тобто, одне якісне підписання гравця з Балкан за адекватні гроші. Отже, пропоную другу частину по цьому регіону. Сьогодні ближче до Огнєна, тобто Хорватія.
                                                                   Ловро Маєр

Ще рік тому цей гравець нічим не виділявся. А зараз у 19 років він встиг відіграти повний сезон за першу команду Локомотива із Загреба і дебютувати в національній збірній. Його шлях дуже схожий із нашим Шепелєвим. В обхід молодіжки гравець одразу зіграв у головній команді країни. Маєр – бокс, класичний півзахисник, який робить величезний об’єм роботи на полі. Лівоногий гравець, який має дуже якісні риси. Так, типова хорватська школа по технічній освіті, по вмінню вести боротьбу, грати один в один, у дотик. Та Ловро має суттєву якість – останній пас. Саме якісна робота на атаку, вміння розрізати оборону, створити момент – основна риса. Це і є та риса, якої так не вистачає сьогоднішньому півзахисту Динамо. Я думаю, що трансферна вартість буде адекватною. А гравець вже сьогодні готовий грати у першій команді Динамо.

                                                                         Філіп Бенкович

Центральний захисник Динамо Загреб. Високий, потужний, міцний, з прекрасною швидкістю, вмінням грати один в один на відбір. Це не дешевий гравець. Хоча по суті він тільки починає грати у великий футбол у свої 19 років. Та виглядає Філіп перспективно. Безумовно потреба у такому трансфері може стати тільки тоді, коли Динамо зможе продати Хачеріді, бо по суті це гравці однакової позиції, однакового стилю. Так, Хачеріді значно досвідченіший. А у Бенковича є великий плюс – прекрасний перший пас на 50-70 метрів. По суті саме ця риса робить його трансферну вартість вищою за стандарти.

                                                                                 Борна Барішич

Лівий захисник Осієка і збірної Хорватії, який у свої 24 роки веде боротьбу за місце основного гравця в цій команді. Барішич – достатньо високий, потужний гравець із високими лідерськими якостями. За манерою гри він дуже схожий із Даніло Сільвою. Достатньо кваліфікований гравець, який якісно закриває свою позицію, та має поставлений фланговий навіс. Безумовно, що для системи у 3 центральні він не підійде, бо не має у нього такої високої якості, щоб закрити весь фланг. Та при системі у 4 захисники він буде виглядати значно краще за Антунеша саме в захисті.

Що чудового у хорватському футболі, так це наявність величезної кількості гравців високої якості. Головна проблема – те, що вони не затримуються. Кожен рік не менше ніж 30 гравців залишають місцевий чемпіонат і їдуть шукати долю за кордоном. Саме тому система виховання поставлена на високу якість. І для Динамо цей ринок завжди був вдалим. Сподіваюсь, що і цього літа ми побачимо роботу Вукоєвича над підсиленням Динамо. Цілком можливо, що і я в своїх трансферних пошуках потраплю саме у того гравця, який вдягне футболку Динамо.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2017, 20:22
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть