Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

You'll Never Walk Alone

2017-08-07 20:12 Хвильові емоційні перепади дуже погано впливають на психіку вболівальників. Всім нам хочеться стабільності. Хочемо, щоб Динамо ... You'll Never Walk Alone

Хвильові емоційні перепади дуже погано впливають на психіку вболівальників. Всім нам хочеться стабільності. Хочемо, щоб Динамо виходило і в кожному матчі виносило суперника по 5:0. При цьому перший гол краще забивати вже на 1 хвилині першого тайму. А 5 десь на 90-й. При цьому всю гру мати переконливу перевагу, так щоб суперник навіть на нашу половину поля носа не сунув.

От тільки тоді буде повна нірвана. Та чомусь так не виходить. От і після болючої поразки від швейцарців всі чекали перемоги над Полтавою. Та були й інші, які були впевнені у тому, що Ворскла розірве Динамо. Як вийшло вже всі знаємо. Бали втрачені. І красива гра на жахливому полі, багато моментів… Це все сентименти. Головне – результат.
Простили б Динамо поразку Янг Бойз 0:1, навіть при такій жахливій грі. Вибачили б і значно слабшу гру у Полтаві, якби був забитий хоч один гол і здобута перемога. Та все не так у нашому домі. Після серії успішних матчів прийшли два таких, які розірвали нас. І знову та віра, яка з’явилась у Хацкевича, зникла. Навпаки, все ще сильніше загострилось. Потрібен час, потрібна гра, потрібні перемоги. Час все лікує. Іноді здається, що вже не відійти. Та ні, все прощаєш. Бо так ми влаштовані. Це суть вболівання. Хочеться, щоб негативних моментів було менше. Варто шукати більше приводів для оптимізму.

От і зараз. Динамо було у кроці від підписання Філіпа, Барішича. Чи дійсно це було так? І чи не було це відволікаючим моментом? Відволікаючим моментом для підписання гравця вище класом. А може і не підписання, а річна оренда. Як можливість отримати якісного гравця, якого не використовує тренер, за адекватні гроші. А за цей період ми зростимо власного лівого захисника. Бо ж навіть кандидатів аж три зараз. Це все припущення. Все ще може перевернутись. Новий гравець не підписаний. Я не маю нічого проти будь-кого із цієї трійки. Це все гравці досить якісні. А Піваріч – безумовно дуже якісне підписання. Бо це гравець старту збірної Хорватії у цьому відбірковому циклі, який зіграний із Відою. У старті збірної Хорватії не має місця слабким гравцям. Так, Піваріч – роботящий гравець, який не тягне на себе одіяло. Він закриває свій фланг у захисті і якісно відпрацьовує фланг. Приємно бачити роботу Вукоєвича.

У житті буває різне. Справжня любов і дружба перевіряються не тоді, коли все чудово. Бо коли все чудово, то все легко дається. Купаєшся собі у проміннях чужої слави, не доклавши жодних зусиль. А от коли настають важкі часи, коли щось не виходить, коли починаєш втрачати, тоді і перевіряється глибина і справжність тих людей, які навколо тебе. Всі ті, хто хоче вболівати за Динамо лише в переможні часи, всі вони поступово залишають команду. А справжні вболівальники залишаються. Бо тільки стійкі витримують, тільки надійні залишаються. І тільки такі люди є справжніми. І тільки вони, проживши всю біль поразок, вміють по справжньому радіти перемогам!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2017, 20:12
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть