Провокація посеред Києва!

Темы:
Сборная Украины

Так, це мерзотна провокація. Так, це зробила людина, яка не могла не знати реакцію більшості вболівальників в Києві. Це плювок в душу всім нам, киянам. Я підтримую збірну. Та всьому є межа. Не можна переходити меж дозволеного. Не може в Києві на стадіоні висіти донецький сєпар. Це знущання. Брудни і гидотна акція.

І не має жодних законних методів зупинити це.
Зараз це перший плакат, завтра їх будуть десятки, а потім тисячі по всьому місту. Донєцкіє забули, що в Києві вони гості. Не треба користуватись нашою добротою. Живіть, та не смійте тягнути свої руки до стадіону, де Динамо писало історію свої видатних перемог. Що треба робити? Я не закликаю спалити, порізати, знищити. Я закликаю не мовчати. Проявіть свою активність громадянську. Якщо ви киянин, якщо вболіваєте за Україну. Достатньо вже того, що здоровий вид спорту рекламує порошкове пиво. Пиво популяризується на спорті. Та ще й при сприянні ффу, а тут їх лапа видна всім, продовжують свою мерзотну діяльність в Києві проти киян і Динамо. Напишіть в цю компанію, напишіть особисто Мацолі, створіть масову хвилю протесту. Розміщуйте свої коментарі в соц. мережах. Треба тиснути на цю мерзоту, щоб вона відчула, що не можна в Києві розміщувати на стадіоні донецьких сєпаров.

Дякую за увагу!

Автор: (yarameel)

Статус: Наставник (4462 комментария)

Подписчиков: 40

102 комментария
Лучший комментарий
  • Victor de Sopiy(yarameel) - Наставник
    04.10.2017 23:30
    А ви киянин? Ви знаєте що це за місце НСК Олімпійський? Ви знаєте яку команду представляє цей гравець? Ви знаєте, про те, що він регулярно, протягом багатьох років, отримує травми перед матчами збірної? Ви читали із Соболем влітку в`ю де він озвучив позицію клубну шахти до викликів у збірну? Ви знаєте позицію керівництва команди, яке забороняє висловлювати підтримку українській армії і бійцям АТО? Ви знаєте, що для більшості гравців цієї команди є Україна і є Донбасс, як окрема держава? Вони присвячують свої перемоги народу Донбасса. Ні, не чули? То розкрийте оченята. Це всі знають, специфічна любов до України у цих людей. Та для мене рак - гравець шахти, команди, яка не підтримує українську армію у визвольній війні проти ворога. І його фото висить в місті, яке є основою боротьби України за волю і незалежність від москальского іга. Висить на тому стадіоні, де Динамо кувало свої славетні перемоги. Висить продумано, показово, насміхаючись над киянами. Якщо ви не киянин, а мешканець Макіївки чи Горловки, то вам далекі мої слова. Не зрозумієте ви нічого. Бо не родить зерно на камінні.
    • 25
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии