Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Провокація посеред Києва!

2017-10-04 21:44 Так, це мерзотна провокація. Так, це зробила людина, яка не могла не знати реакцію більшості вболівальників ... Провокація посеред Києва!

Так, це мерзотна провокація. Так, це зробила людина, яка не могла не знати реакцію більшості вболівальників в Києві. Це плювок в душу всім нам, киянам. Я підтримую збірну. Та всьому є межа. Не можна переходити меж дозволеного. Не може в Києві на стадіоні висіти донецький сєпар. Це знущання. Брудни і гидотна акція.

І не має жодних законних методів зупинити це.
Зараз це перший плакат, завтра їх будуть десятки, а потім тисячі по всьому місту. Донєцкіє забули, що в Києві вони гості. Не треба користуватись нашою добротою. Живіть, та не смійте тягнути свої руки до стадіону, де Динамо писало історію свої видатних перемог. Що треба робити? Я не закликаю спалити, порізати, знищити. Я закликаю не мовчати. Проявіть свою активність громадянську. Якщо ви киянин, якщо вболіваєте за Україну. Достатньо вже того, що здоровий вид спорту рекламує порошкове пиво. Пиво популяризується на спорті. Та ще й при сприянні ффу, а тут їх лапа видна всім, продовжують свою мерзотну діяльність в Києві проти киян і Динамо. Напишіть в цю компанію, напишіть особисто Мацолі, створіть масову хвилю протесту. Розміщуйте свої коментарі в соц. мережах. Треба тиснути на цю мерзоту, щоб вона відчула, що не можна в Києві розміщувати на стадіоні донецьких сєпаров.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.10.2017, 21:44

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть