Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зупиніться!!!

2017-10-12 20:00 Ми живемо в такі часи, що більшість людей втратили поняття норм етики, моралі. Культура, повага до ... Зупиніться!!!

Ми живемо в такі часи, що більшість людей втратили поняття норм етики, моралі. Культура, повага до інших людей – все для сучасної молоді щось невідоме. На дорогах тебе підрізають. Проїхати подвійну – легко. На червоне на світлофорі – норма поведінки. Забризкати людей на дорозі під час дощу і не зупинитись на вибачення?

Навіщо. Навпаки, буде робити це ще і ще. Поведінка в транспорті, просто в магазині. Наступають на ногу, щтовхають в спину і не те що не вибачаються, навпаки, обматерять і пошлють їздити на таксі із словами «ой, какой ти чувствительний погляди». Люди втратили культуру, втратили повагу до інших. Ви тут кажете про те, що футбол у нас в Україні упав? Так культура настільки впала, що я, читаючи коментарі, просто обалдєваю.
Я читаю останній тиждень матеріали про збірну, про Андрія Миколайовича Шевченко. Чи заслуговує збірна на критику? Безумовно. Якою повинна бути критика? Без переходу на особистості. Можна критикувати схеми, заміни, структуру гру. Можна казати про мотивацію, про низьку якість гравців. Що там казати. Можна говорити про патріотизм, про натуралізацію. Приємно читати людей, які вміють конструктивно мислити. Та огульність, критиканство, нагле глумління, відсутність поваги і культури до головного тренера Збірної – норма поведінки. Я не буду озвучувати всі терміни. Можу навести з десяточок «недоумок», «малолетка», «гаспадін», «бєздарь», «бомж», «шева-пазік», «продажний», «напьорсточник», «петеушнік», «мИліонер», «срукойводітєль», «трєнєрішка». І це ще далеко не найкращі «пєрли». Загальний тон у людей, навіть дорослих, загальне ставлення до тренерського штабу не витримують жодної елементарної поваги. І все це зводиться до фрази від них « да кто они такие, чтоби я их уважал».

Це те саме. Це все те саме. Ніякої поваги до інших людей. «Експєрти», які в житті не тренували навіть команду другої ліги, знають все краще за всіх. І не просто знають, а дозволяють собі у зверхньому тоні принижувати честь і гідність людей, які пашуть. Хто грав на високому рівні, той знає, що це таке футбол на такому рівні. Це на дивані, у диванних «експертів» що там той м’яч пінати. Легше дозволити собі назвати їх «недоумками» і «трєнєрішками». Це ж висока мораль. Дєрзайтє. Ваша дорога прямує в ад.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2017, 20:00
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть