Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Янг Бойз Динамо. Таки помстились. Выбор редакции

2017-11-03 21:51 Пройшла доба після завершення матчу і я надумав написати декілька слів. Різні емоції. Дуже важкі емоції. ... Янг Бойз Динамо. Таки помстились.

Пройшла доба після завершення матчу і я надумав написати декілька слів. Різні емоції. Дуже важкі емоції. Хоча, безумовно є велика радість від того, що серія із 6 матчів без перемог нарешті перервана. Та й ще не аби де. В таких важких умовах. Бо штучний газон, який має величезну специфіку. Це дійсно випробовування на міцність.

Чи принесла гра мені задоволення? Ні. Чи побачив я перспективи у цієї команди? Ні. Чи була ця перемога логічною? Ні. Та перемога є. Та все ж таки варто розставити важливі акценти.
Настрій перед грою став гіршим через травму Мбокані. Все ж видатне вміння конголезця зачепитись за м’яч, розвернутись, розігнати атаку, індивідуально загострити момент – для сьогоднішнього Динамо дуже важливо. Ще й на полі суперника, який відверто накривав і не давав розігрувати м’яч низом.

Я побачив два різних тайми. В першому таймі Динамо так і не знайшло зброї проти швидкісних атак суперника. Я дивився 4 матчі і у всіх них. Тренерський штаб так і не зумів зупинити Кевіна Мбабу. Правий захисник Янг Бойз розривав нашу оборону сольними проходами всі ці матчі. Так було і в першому таймі. Морозюк і Пиварич банально не встигали закривати Кевіна. І він отримав потужні підтримку від Сулеймані і Ассалє. Ця трійка розривала наш захист. У першому таймі ми відскочили. Апофеоз – кутовий, після якого м’яч повинен був двічі опинитись в наших воротах. Та той самий Ассалє став на перепоні. Можливо це доля повернула борги.

В атаці не вдавалось зачепитися, щось розвинути. Вихід в контри через Дерліса провалювався, бо суперник це читав. І Лотомба накривав парагвайця. Вихід через довгі передачі також не ніс загрозу. Жуніор хоча і чіплявся декілька разів, та наших хлопців одразу накривали.

Так буває, що іноді травма допомагає. Бажаю здоров’я Кендзьорі, та його травма стала ключовою в цьому матчі. Вихід Кравця став тим ключовим фактором, який вплинув на результат. Крава не поступається у швидкості і габаритах Мбабу. Саме він не просто зупинив його, але і зумів на своєму фланзі нав’язати жорстку боротьбу. Ми ж побачили одразу гольовий момент у Артема. І саме з його флангу прийшли два голи. Най один не зарахували. Та саме вихід Артема став тією краплею, яку не очікував суперник. Індивідуально Артем задавив Кевіна. Тому той провів дуже блідий тайм.

Так буває. Вимушена заміна дала такі плоди. Хоча і тактика на другий тайм також трохи змінилась. Тактика виходу в атаку сала різноманітною. Це був як вихід низом. Хай і ризиковано, та низом, що давало контроль на м’ячем. Це і вихід довгим пасом, але не в центр, як в першому таймі, а на фланги. Це дало маленькі, але результати.

А так ми відскочили. Бущан міг стати антигероєм, бо і в першому таймі налажав із виходом з воріт на тому самому кутовому, коли суперник мав двічі забивати. Так і в епізоді із вільним ударом, який він привіз на рівному місці. Але ж і виручив відверто декілька разів. Потягнув важкі удари. Така доля воротаря. Мав можливість стати найгіршим, а став кращим гравцем матчу.

Чи переграв Хацкевич Хюттера? На мою думку не переграв. Вдала заміна – не спланований тренерський хід. Це була вимушена заміна. Дико пощастило, що гравець так увійшов і так вплинув на гру в атаці. Не були готові Янг Бойз до Кравця на правому фланзі свого захисту. Перемога є. Але ця перемога не викликає захоплення. Вимучена перемога. Та все ж перемога. За це я дякую Команді!

Дякую за вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2017, 21:51
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть