Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Півзахисники. ч.2. Выбор редакции

2017-12-01 20:55 Зимова відпустка в нашому футболі вже дуже близько. Тому настає час для трансферних постів. Сьогодні ми ... Трансферні пошуки. Півзахисники. ч.2.

Зимова відпустка в нашому футболі вже дуже близько. Тому настає час для трансферних постів. Сьогодні ми чітко бачимо, що в середині поля у Динамо є певні прогалини. Травма Сидорчука і відверто невдала гра Корзуна по суті на сьогодні звела ротацію гравців до чотирьох. Два з яких – дуже молоді гравці Микола Шапраенко і Володимир Шепелєв.

Дійсно прекрасні гравці. Та для ротації, для глибини складу потрібно мати більше якісних гравців. До того ж Віталій Буяльский має травму, яка може в будь-який момент загостритись. Та й про вірогідну операцію взимку ми всі чули. В нашій ситуації бажано шукати молодих, талановитих ,які вже встигли зарекомендувати себе в дорослому футболі і ще не звернули на себе увагу грандів. Тому сьогодні трохи пошуків по всьому світу.
                                                           Йосуке Ідегучі

21-но річний опорний півзахисник Габма Осаки і національної збірної Японії. За позицією, манерою, стилем гри цей молодий гравець дуже схожий із нашим Русланом Ротанем. Мобільний, рухливий, із прекрасним першим пасом, вільно володіє обидвома ногами, дуже жорсткий у відборі. Цей гравець має прекрасні стартові данні. І вже дуже досвідчений, бо провів в основі Гамби три сезони, здобув величезну кількість титулів, має 8 матчів за збірну. Командна робота і індивідуальні якості у гравця прекрасні. Селекція Динамо могла б показати як за невеликі гроші можна придбати гравця із прекрасним потенціалом.

                                                              Манор Соломон

За грою цього 18-ти річного гравця вже національної збірної Ізраїлю і Маккабі можна спостерігати виключно із насолодою. Атакуючий півзахисник із прекрасним дриблінгом, яскравими атакуючими здібностями, високою швидкістю. Головне в цьому гравці – його динаміка гри. Він на високій швидкості приймає якісні рішення і виконує їх. Раджу, якщо у вас є така можливість, подивитись хоча б нарізку гри Манора. Дивовижний талант. Безумовно для Динамо такий талант мав би стати пріоритетною ціллю. Треба врахувати те, що нікому не відомий гравець дуже яскраво увірвався у дорослий футбол.

                                                                Матіас Йєнсен

Капітан датської молодіжки, 21-но річний центральний півзахисник. Це системо утворюючий гравець. Через Матіаса будується вся гра. Він контролює темп гри команди, напрямок гри. Дуже якісний півзахисник із прекрасним пасом, відбором. Футболіст із інтелектом, який знаходиться у постійному розвитку. Вміє перебудовувати гру по ходу матчу. Я думаю, що це унікальний зразок гравця-тренера на полі, справжнього вожака. Це не яскравий гравець. Не має він яскравості у діях. Але він надійний і якісний. І з дорослішанням додає у показниках в завершенні атак. Такий гравець Динамо також не завадив би.

Що об’єднує цих гравців? Вони абсолютно не відомі в широкому колі. Їх команди не грають в ЛЧ. Та безумовно те, що місцеві федерації роблять на них акцент. У 18 вже підключають до національної збірної – говорить про талант і потенціал. Ціна на них зараз адекватна. Та безумовно вона може сильно зрости вже до літа. Тому взимку було б цікаво взято може і не саме цих гравців, але із таким набором якостей і потенціалом.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.12.2017, 20:55
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть