Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Карлос Самбрано. Чи варто радіти? Выбор редакции

2018-01-30 12:19 Таке буває, що реальність не виправдовує очікувань. В житті це найчастіший випадок. Але, все ж таки, ... Карлос Самбрано. Чи варто радіти?

Таке буває, що реальність не виправдовує очікувань. В житті це найчастіший випадок. Але, все ж таки, як на мою думку, то все має свою межу. І цю межу переходити не варто. Я вже писав про зимове трансферне вікно. Втрата Віди, підписання Ротаня і Шабанова. Із Артемом ще можна змиритись. Бо Шабанов свій, вихованець, українець і його кар’єра знаходиться у стані росту.

Може і вистрелить варіант. Ми взяли його безкоштовно. Це плюси. Єдиний великий позитив – Вербіч. Дійсно якісний трансфер із перспективами. І от на останніх днях європейського трансферного вікна нас вирішили порадувати. Чи дійсно порадувати?
Не можна опускати команду. Не можна брати в команду відпрацьований матеріал. Не варто перетворювати Динамо в команду, яка набирає відпрацьованих топ чемпіонатами гравців. Цим займаються команди на Кіпрі, в Греції, Туреччині, Болгарії. Саме сюди приходять гравці, які втратили місця в провідних чемпіонатах через те, що рівень майстерності не відповідає існуючим там вимогам. Це буває через вік, через травми, через елементарне зниження до себе вимог. Таких гравців брати Динамо не може. Треба брати амбітних, талановитих. А якщо і брати досвідчених, то затребуваних і у формі ігровій.

Із приходом Ротаня я ще змиритись можу. Бо все ж бачу в цьому логіку. Досвідчений гравець в тренувальному процесі буде передавати досвід. І зможе вийти в окремих матчах, закрити позицію в центрі поля, не опустити планку нижче певного рівня. Та от цей останній, такий очікуваний перехід, - повний провал. Нам кажуть, що це буде оренда із правом викупу. Та кого ми беремо?

Карлос Самбрано роки 4 тому дійсно був якісним гравцем. Він був ще молодим, мав стабільну практику в Бундесліге. Хлопець був в накаті. Хоча вже з молодих років перуанець показував себе дуже жорстким гравцем. Жовті через матч, червоні. Груба, жорстока гра, постійні скандали на полі, бійки. Всі думали, що переросте. Бо ж глядачам така гра на грані подобається. Та от з 2015 року гра Самбрано пішла на спад, як і Айнтрахту. Травми, дискваліфікації. Саме тому влітку 2016 Айнтрахт із величезним задоволенням продав гравця, який у 2013-2014 був одним із найцікавіших захисників Бундесліги, лише за 3,5 млн євро в Рубін. Якими посередніми були виступи казанців, такими ж були посередніми виступи і перуанця.

Нам розповідали в коментарях, що Динамо бере досвідченого європейського гравця із величезним досвідом європейських виступів. Ну, да)) 9 матчів в єврокубках всього і всі в сезоні 2013/2014. 4 роки тому. Саме в цьому сезоні Айнтрахт і Самбрано були піковими в їх спільній кар’єрі. Збірна? Кажуть беремо збірника. Да, матчів достатньо, але Карлос зіграв свій останній матч за збірну Перу 25 березня 2016 року, два роки тому. Тобто від нього відмовились в збірній Перу. Будемо відвертими, що це одна із найслабших команд Латинської Америки за кадровим потенціалом. І саме без Самбрано хлопці зробили головний прорив, пробились на фінальну частину ЧС2018. Лідером захисту в збірній є Крістіан Рамос. А всі захисники там грають в чемпіонатах ЛА. Ми беремо гравця, який на думку Рікардо Гареки, тренера збірної Чилі, слабший за тих захисників. А ці хлопці коштують копійки і зп у них значно нижча. От де справжня якість селекції. От де треба копати.

Оренда в ПАОК для перуанця стала також провальною. Він так і не став в цій команді гравцем основи. Я не буду сперечатись із тим, що він дійсно в 23 роки був талановитим гравцем. Я не буду сперечатись із тим, що він пройшов німецьку школу футболу. Та не всі гравці, які в 23 подають надії, в 28 себе реалізують. Прикладів достатньо. Якщо дійсно Динамо підпише Самбрано, то цей трансфер нічим не кращий за Пантіча. Серб хоча б на 3 роки молодший. На мою думку цей гравець не здатен створити конкуренцію Хачеріді. Більше того, він слабше Шабанова і Кадара. Бо двоє останніх додають, їх кар’єра знаходиться на підйомі. Кар’єра перуанця в глибокому піке. По суті він за останні вісім місяців провів вісім матчів. Чи треба довіряти селекції Динамо? Хацкевичу видніше? Чи дійсно всі ці балачки про Карлоса Самбрано і Динамо вигадки? Скоро дізнаємось. Зараз це схоже на правду. Стільки джерел вже підтвердили те, що він зараз в Києві. Особисто я проти цього гравця в Динамо. Не бачу в гравці рівня і перспектив. Однак, якщо це станеться, то будемо миритись із ним. І буду бажати йому кар’єрного зростання разом з командою, здоров’я і потрапляння у склад збірної на чс. Як побажаю це і в тому випадку, якщо він в Динамо не перейде.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.01.2018, 12:19
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть