Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Олімпік. Чи все так просто?

2018-02-17 16:51 Для Динамо розпочинається друга частина чемпіонату. Розпочинається після вчорашньої переконливої перемоги конкурента, який скоріше за все ... Динамо Олімпік. Чи все так просто?

Для Динамо розпочинається друга частина чемпіонату. Розпочинається після вчорашньої переконливої перемоги конкурента, який скоріше за все вийшов на пік заради 1/8 ЛЧ. Ми побачимо наслідки, але давно відомо, що ранні піки у середині квітня обертаються провалами. Та нам про це ще рано думати. Зараз важливо стабільно набирати свої залікові пункти, чекати вердикту САS, поступово виходити на пік форми.

Чи варто хвилюватись, що очікувати від Олімпіку? Що змінить на завтра Хацкевич?
Провідні експерти вже розповідають, що Динамо чекає важкий матч. І дійсно Санжар вміє готувати команду. Та за зиму Олімпік втратив майже всю основу. Лідери: Моха, Богданов, Прийомов, Шабанов і Кравченко залишили команду. Так само пішло багато таких гравців основи, як Федорів, Поступаленко, Шестаков, Мігунов, Лук’янчук. По суті лише Махарадзе, Емерсон, Цимбалюк, Сондей і Біленький залишились з основної групи. Натомість в команду прийшло дуже багато нових гравців. Багато хто виділяє Немчанінова, Парцванію і Коберідзе. Олімпік попрацював у першій лізі. Та, як на мою думку, втрати дуже суттєві і замінити Моху і Богданова буде дуже важко. Все ж пішли майстерні і досвідчені бійці, а на їх місце прийшли значно слабші. Можу спрогнозувати Олімпіку боротьбу за виживання у другій шістці.

Динамо буде вирішувати задачу набора трьох очок без великих затрат енергії. Безумовно відсутність Хачеріді і Буяльского, а також Бєсєдіна, для команди досить суттєва. Та практику зможе отримати Шапаренко. Та й не варто забувати те, що Ротань і Вербіч, яких ми не зможемо задіяти в ЛЄ, також чекають на свої шанси. Не здивуюсь я появі і Самбрано, який по суті є прямим конкурентом Хачеріді. Чи буде радикальна зміна основи і ми побачимо 8-9 нових гравців у старті? Чи зміни будуть мінімальні? Не думаю, що зараз кращий час для радикальних змін. А крапкові заміни, максимум 3-4 гравця, через дискваліфікації і для свіжості – нормально.

Я не прогнозую легкої перемоги. Та, на мою думку, оновлений Олімпік не повинен стати для Динамо важким випробуванням. Перший гол – буде найважче. Але Динамо все ж розуміє всю відповідальність моменту. Важливо вийти, перемогти і віддати мінімум сил. Це не означає, що треба розслаблятись. Треба просто довести свій більш високий рівень. На це і сподіваюсь.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.02.2018, 16:51
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть