Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що то було?

2018-03-26 20:36 Вітаю, панове! Ну як вам гра? Не дуже? Чи дуже "не?" Спостерігаючи її перебіг, а головне ...

Вітаю, панове! Ну як вам гра? Не дуже? Чи дуже "не?" Спостерігаючи її перебіг, а головне потім, слухаючи коментарі футболістів, а особливо "головного" тренера команди, пригадав слова Артема Франкова, пам"ятаєте: "А почему мы должны были проходить?" Ну, Франков писав про іншу команду, але питання залишилося.

І після гри збірної, таке ж питання можна поставити і тут: " А чому ми мали перемагати Саудівську Аравію?"

Так, звичайно, всі ми вважаємо, що наша збірна апріорі сильніша, що наш склад кращий ніж у суперника, врешті-решт ми набагато вищі в рейтингу ФІФА (35 та 69 місця відповідно). Але мова не про це. Щоб перемагати, треба працювати. В сучасному футболі інакше не буває. Он Гібралтар, наприклад, вже другу перемогу здобув обігравши Латвію. Хто-хто, а наша збірна має розуміти, що немає слабких команд - досвід з Мальтою (до речі, 185 місце в рейтингу ФІФА) мав би хоча б чомусь навчити. Але, як виявилося - не вчить.

Так, чому ж ми мали перемагати?

Пам"ятаєте слова одного з гравців збірної: "Не смотрел игры этой сборной. Думаю, это техническая и скоростная команда." Це за день до гри!!! Він не бачив гру команди з якою будуть грати завтра, він лише "думає, що це так то і так то!!! Розумієте??? Питання: що робить тренерський штаб?

А тренерський штаб, в особі головного тренера, жалівся на відсутність топ-форварда. Помітили, постійно чогось бракує, то форварда топ-рівня, то погода не така, то команди висого рівня нам протистоять (пригадайте слова тренера після провалу у відборі).

Головний куратор УСИХ збірних взагалі радив не експериментувати в цих матчах. Дійсно, хто ж вдається до експериментів у товариських зустрічах!!! (маразм посилюється).

Про що говорили футболісти ще? Всі в один голос розхвалювали як їм всім добре в збірній, яка там атмосфера чудова. Це, звичайно, добре що так, але далі що? А нічого. Приїхали-відпочили на курорті-можна вже й додому. Ах да, ще треба трішки побігати м"ячика поганяти, пару матчів відбути.

Можливо, якісь висновки після матчу були? Так були. Головне, про що всі казали, це про те що мали вигравати, але не виграли. Ну добре, можливо футболісти не розуміють, було сподівання на тренера, який пояснить що і як.
Знаєте, ніколи не дорікав Андрієві Шевченку за його вміння (а точніше НЕ вміння) висловлюватися. Але, коли послухав його вчора, спіймав себе на запитанні: "А як він хлопцям доносить свої думки та формулює задачі???" Це не жарт, реально як??? Питань все більше! Так от, можливо тренер повідомив нам щось нове? Ні, нового нічого тренер не додав. Хоча, додав, пояснив мету : виявляється однією з задач, було, увага: ДАТИ ЗІГРАТИ ФУТБОЛІСТАМ У ЯКИХ БУЛО МАЛО ІГРОВОГО ЧАСУ!!! Ну, знаєте, це ще ЯКОСЬ можна було б зрозуміти, якби завтра грати офіційну гру. А так. навіщо??? Виявляється команда збирається та летить за тисячі кілометрів, щоб дати можливість пограти у футбол тим, хто в клубах такої можливості не має??? Чи не маячня це все???

Тут питання не до Шевченка. З ним, в принципі, все зрозуміло. Хоча, як чоловік, і як спортсмен з репутацією, може вчинити як справжній чоловік, врятувавши ту саму перутацію. Питання до тих, хто його висував.До тих, хто це підтримував. Крму це потрібно??? Футболм там і не пахло. Питання, як самі розумієте риторичне.

Уявіть тільки, скільки коштів пішло на відпочинок збірної на курорті? Інакше це не назвеш, саме відпочинок. Переліт, проживання, інші витрати. Можна було зіграти в Україні з будь-яким клубом нашого чемпіонату, користі було б більше. І грошей зекономили б. А різницю направили б у дитячі спортивні школи. Там, хто не знє, м"ячів не завжди вистачає. А зарплптня тренера дитячого знаєте скільки? Навіть в мінімалку не завжди виходить. От так-то. А країна, возить на курорти хлопців, які не мають ігрової практики, мабуть - для заспокоєння. Не всім місця правда вистачає, он селезня не взяли, аж агент його розстроївся: всі їдуть, а Женю "киданули". Будуть "гудеть" без нього. А памя"тається, цілу аферу прокручували, щоб селезня у збірну доставити (думаю історію з приїздом, а точніше добиранням на Євро-2016 всі пам"ятають). Що тут скажеш?

Правда, з"явився промінь надії. Скоро наш футбол розквітне. Велика радість - скоро оберуть нового голову Прем"ер-ліги! Пан Грім єдиний кандидат. "Випадковий" такий собі кандидат. І випадково "єдиний". Так от знаєте яка головна мета його на майбутньому посту? Велика мета: об"єднати всі клуби в єдиний телевізійний пул!!! А ви думали чому в Україні футбол такий? Це тому, що "пула" нема! Думаю, не треба великого розуму, щоб зрозуміти, для кого(для яких каналів), цей пул готують. Отакої!!! "Так шо скора попреть!!!" Зафутболимо.

Чекаємо на наступний матч, і незважаючи ні на що: Віримо в Україну!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.03.2018, 20:36
zemljanin
Автор:
(zemljanin)
Статус:
Начинающий писатель (144 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть