Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.3. Выбор редакции

2018-04-06 21:45 Так як зміни в керівному складі Динамо підтвердились, хоча ще без офіціозу, то варто продовжити трансферні ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.3.

Так як зміни в керівному складі Динамо підтвердились, хоча ще без офіціозу, то варто продовжити трансферні пошуки на ринку Латинської Америки. Нас чекає цікаве літо. Динамо в липні буде новим. Нова форма, новий склад, нові працівники. Правда більшість цікавить питання головного тренера. Та особисто я не думаю, що тут нас чекають зміни.

Однак, все може бути. Я впевнений, що Динамо продовжить еволюціонувати у обраному форматі. Все більше власних виконавців у першому складі, всі менше ветеранів і тих людей, які грають в Динамо без емоційного заряду. Байдужим е буде місця в Динамо. Впевнений, що нові гравці, ким би вони не були, будуть вмотивованими. Байдужості, яка зараз є у цілої групи гравців, точно вже не буде. Я маю на увазі не тільки Хачеріді, але і Мбокані. Мотивація – можливість грати за Динамо. Особисто для мене у питання Краснікова головне питання – не те, що він буде в Динамо керувати селекцією. Питання у тому, хто став ініціатором його запрошення в Динамо? ІМС чи сам Красніков? Президент Динамо вийшов і запросив працювати до себе чи сам Євген напросився на зустріч, запропонував свої послуги? Чи дізнаємось ми правду? А це дуже важливо.
                                                              Сасса

Я не сильний в португальській мові. Тому може і Саша. 24-х річний нападник Крузейро. Добротний такий форвард. Не високий, бо зріст лише 174, але потужний, широкий, міцний. Саша бере потужністю, міццю. Важко протидіяти йому, бо він має гольове чуття, техніку, вибуховість, гарний вибір позиції. Непоганий форвард середньої руки. Це не зірка рівня Габріеля Жезуса. Це просто міцний форвард, який вміє справно створювати моменти собі і для партнерів. Для захисту він незручний, бо цього бразильця важко передбачити, важко стримати. Як на мене, то гравець із непоганим потенціалом, якщо буде прогресувати.

                                                  Мігель Борха

Цей 25-ти річний колумбієць з Палмейроса має досить привабливі характеристики. На сьогодні він входить в обойму збірної національної, де вже зіграв 5 матчів. І це при тому виборі нападників, який є у Колумбії. 1,5 роки тому за його перехід Палмейрос віддав майже 10 млн євро. А зараз у гравця залишається менше року до кінця дії контракту. Саме цей фактор говорить на його користь. Бо за пів року до кінця контракту можна буде забрати його за значно меншу суму. Він стабільно грає, стабільно забиває на високому рівні. Був виїзд і в Європу в Ліворно і досвід гри у Серії А в 20 років. Швидкий форвард, який любить і вміє грати на офсайдній лінії. Не можу сказати, що у захваті. Щось у цьому гравці є. За чутками його сватають в Динамо. Ми побачимо чи буде це правдою. Та безумовно це гравець певного рівня і можливостей. І цей рівень дає йому змогу грати у Копа Лібертодорос, забивати там, забивати за збірну Колумбії.

                                                Ніколас Лопез

24-х річний уругваєць, який вже стільки всього встиг. У 18 він перейшов в Рому, де прекрасними виступами за прімаверу зарекомендував себе настільки, що був переведений в першу команду. Потім були Удінезе, Верона, Гранада. Грав, забивав. Має понад 50 матчів в Серії А, з 10 в Прімері. Пограв в Серії Б як Італії, так і Бразилії, де допоміг своїй теперішній команді, Інтернасіоналю, виграти Серію Б. Та безумовно гравець хоче повернутись в Європу. Його головний плюс – вибухова швидкість. Гравець із прекрасними даними. І хоча зараз цінник на нього не такий і високий, та реально ціна достатньо висока. Чи захоче Динамо за нього торгуватись? Чи потрібен тренерському штабу настільки швидкий і вибуховий гравець? Як на мою думку, то для вертикального футболу – те, що треба. І головне ,якщо він знайде свою команду, то зупинити справжнього голеадора буде важко.

Я не скажу, що це видатний список. Є в Бразилії форварди, але ці форварди коштують по 30-40 млн. Це для Динамо недосяжна сума. Тому доводиться обирати з того, що є і що ми можемо собі дозволити. В наш час якісні форварди коштують великих грошей. Треба шукати вільних агентів, не розкручених молодих гравців і таких, які можуть в Динамо отримати другий шанс. Тобто ті, у кого є талант, є історія, та не все склалось на певному етапі. Побачимо кого нариє селекція Динамо. Бо я буду продовжувати шукати.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.04.2018, 21:45
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть