Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Георгій Цитаішвілі. Нова надія Динамо. Выбор редакции

2018-04-18 12:32 У молодіжних складах Динамо зараз достатньо талановитих гравців. Їх мотивація максимальна через те, що вони бачать ... Георгій Цитаішвілі. Нова надія Динамо.

У молодіжних складах Динамо зараз достатньо талановитих гравців. Їх мотивація максимальна через те, що вони бачать можливість реалізувати себе у першій команді Динамо. На сьогодні в першій команді дуже багато вихованців клуба. Можливо, що у кожного свій шлях. Хтось, як Шабанов і Бойко, пробивали собі цю можливість довгими роками виступів в інших командах.

Хтось, як Бєсєдін і Буяльський, пройшли через тернистий шлях оренд. А хтось як Циганков, Шепелєв і Шапаренко одразу опинились з дубля в першій команді. Та є і такі, як Миколенко, Смирний, Алібеков – гравці, які знаходяться між першою командою і дублем. Вони вже мають практику виступів за основу, часто потрапляють в заявки на матчі, та здебільшого ігрову практику отримують у молодіжному складі. Є Тимчик, Лук’янук, Очігава, Андрієвський. Ці люди саме зараз намагаються заявити про себе в орендах, щоб повернутись і заграти в Динамо. У кожного свій шлях. Та головне – надія. У молоді Динамо вона є. Треба демонструвати стабільно високу якість гри у молодіжному складі, або в оренді, і тоді отримаєш шанс проявити себе в першій команді.
Сьогодні я хочу поговорити про гравця, який зараз є найбільш прогресуючим у дублі. Ще рік тому він грав за ю17 в дитячий футбол. У фінальній пульці в червні здобув золоті нагороди і став найкращим гравцем України серед гравців 2000-го р.н. Паралельно розпочав виступ за ю-19, де також із командою здобув золоті нагороди. Восени цей хлопець грав у юнацькій ЛЧ, грав за ю-19, де став лідером команди. А навесні пробився в старт команди ю-21. Його гра засяяла. І через це він отримав шанс тренуватись із першою командою. Мова йде про грузина із українським паспортом, про Георгія Цитаішвілі.

Георгію, або Гії, як його називають партнери, всього 17 років. За останній місяць він зробив стрімкий ривок у своїй кар’єрі. Багато хто напевно чув історію, що Цитаішвілі у 11 років був в академії Барселони. Що він хотів жити не в академії, а разом з батьками. Та іспанський гранд на такі витрати не погодився йти, а от Динамо пішло. Саме тому Гія вирішив виступати за нашу команду. Якщо ж подивитись на молодіжний склад, то саме він зараз виділяється на загальному фоні.

У хлопці підкупає універсалізм. Георгій грає на всіх позиціях в атаці. Не тільки на флангах атаки, але і в центрі. Дуже показовим є гол Ледньова у передостанньому матчі дубля. Цитаішвіллі підхопив м’яч на свої половині і під шаленим тиском декількох суперників протягнув м’яч, обіграючи по ходу як слаломіст гравців Карпат. А потім зручно виклав м’яч під удар партнеру, розрізавши оборону суперника. І все це під тиском, на високій швидкості. На матчі був присутній Хацкевич. Саме після цього Георгій був переведений у першу команду. Гія має талант. І цей талант можна порівняти із талантом Шапаренко і Циганкова. Але він інший, він не може бути таким, як вони. Цитаішвілі значно агресивніший, жорсткіший. Він вміє вести боротьбу. Не маючи високого зросту, лише 171 см, Гія широкий в плечах, коренастий, гарно стоїть на ногах, його важко завалити. Має вибухову швидкість, поставлений удар з лівої, вміння обігравати як на місті, так і на дистанції. Це той самий швидкий, динамічний і сучасний футбол, який ми бачимо від Циганкова і Шапаренко. Окрім всього цього він відпрацьовує на оборону. Він готовий працювати на команду, закривати зони. Потенціал і рівень гри Гії Цитаішвілі безумовно говорить про те, що вже цієї весни він дебетує за першу команду. І хочеться вірити, що саме він стане ще однією яскравою опцією в атакуючому командному потенціалі нового, молодого Динамо у наступному сезоні.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.04.2018, 12:32
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть