Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи буде покараний Юрій Віталійович за прирівняння певного медіа з нащадками Геббельса?

2018-05-15 19:11 Так, буде. Якщо тільки його персональна справа розглядатиметься на засіданні КЕЧГ та КДК ФФУ.:))) Бо щойно ...

Так, буде. Якщо тільки його персональна справа розглядатиметься на засіданні КЕЧГ та КДК ФФУ.:))) Бо щойно він, Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook назвав рупор Кремля Рашатудей нащадками Геббельса.

А очільник Комітету етики і чесної гри ФФУ Франческо Баранка в такому випадку зобов'язаний заявити щось на кшалт: «мы не можем допустить сравнение с тем, кто убил миллионы.

Не нужно смешивать свободу слова в медиа с рупором Гитлера. Это чересчур», — саме так він віщував телеканалу "Футбол". Нагадаю, це була реакція на наступну заяву Юрія Миколайовича Вернидуба: «Во время второй мировой войны у Адольфа Гитлера рупором пропаганды был Йозеф Геббельс. Сейчас же каналы „Футбол 1,2“ — это рупоры „Шахтера“. ... Всех грязью польют. У них одни только самые лучшие и самые святые». Баранка же скоро відголосить: «В ситуации с Луценко мы решим передать дело в КДК»

От тільки навряд чи Юрій Віталійович, на відмінну від Юрія Миколайовича, з'явиться на згадані засідання комітетів в Будинку Футболу на Лабораторному... Хоча Юрій Віталійович заявив ще різкіше: «Після заборони нащадків Геббельса з Рашатудей російські державні пропагандони відкрили в Києві "РИА новости Украина"». Тільки шкода, що його останнє речення в згаданому пості https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri/posts/929429640589545 «Слідство має докази виконання добре проплачених антиукраїнських атак цією структурою, участі громадян України (які одночасно отримали громадянство РФ) в цій дезінформаційній війні» не стосується холдингу ТРКуркаїна з його дочками «Ф1/Ф2». Можливо, трохи згодом... Адже підстави і підозри є. Непоодинокі. Як і стосовно RussiaToday з РИАновости. А також NewsONE з Интер...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.05.2018, 19:11
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть