Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все це тільки на краще!

2018-06-18 11:41 Як до цього треба ставитись? Байдужо? Чи треба робити з людини ворога? Такі випадки в нашій ...

Як до цього треба ставитись? Байдужо? Чи треба робити з людини ворога? Такі випадки в нашій історії далеко не перші. Таке вже було. І не тільки в історії Динамо. Одна із найяскравіших історій – перехід з Барси в Реал Луіша Фігу за 37 млн євро. На той момент це був один з найкращих гравців світу. А так, прикладів є достатньо багато.

І Жуніор Мораєс не відкрив Америки. Він просто показав те, ким він є. Показав, що гроші важливіші за все.

Ми ж всі пам’ятаємо історію його переходу із іншої донецької команди в Динамо. Вже тоді це було з душком. А ця його поведінка, коли він розповідав, що мріє грати у Болгарії, і це все було у ті часи, коли він був основним гравцем в Динамо. На весні душка стало більше. Мораєс майже не грав. Нам розповідали про лікування, а на фото він мандрував по світу, в тому числі і в Софію, і до брата в Порту.

Заробітчани – люди специфічні. У багатьох з нас є принципи. Мораєс же не так давно набив морди половині шахти. Здавалось би, що ось це і є показник. Та часи змінюються. От для Рибки і Ващука у свій час переходи до спартака і шахти виплили у те, що і сьогодні їх не сприймають своїми. Бо ж всі пам’ятають як пішов Влад, скільки було негативу. І як він потім приповз назад. І те, що він зараз творить, коли працює на банду павелко. Гнила людина. Рибка так само свого часу всім вболівальникам Динамо показував факи. А потім його повернули. Навіщо? Всі ж пам’ятають гниль людини. Тому і не склалось знову.

Мораєс був у нас лише 3 роки. Він по своїй природі не є динамівцем. Він просто заробляв у нас гроші і до певного часу робив це достатньо якісно. Читав, що у нас взяли відпрацьований матеріал. Чи так це? Мораєсу 31 і він ще 3-4 роки буде грати на достатньо високому рівні, можливо не так стабільно, знизиться швидкість і збільшиться травматичність, та майстерність залишається. Безумовно наш конкурент підписав сильного і досвідченого форварда. Ми не можемо нічого змінити. Мораєса чекає ненависть і важка доля. Насправді його не приймуть українці в новій команді, бо для них також є принципи. Однак приймуть бразильці. Це люди без принципів. Цікавий момент. Команда головного суперника отримала непоганого форварда, але зрадника. Як прихід Гладкого не сприйняли в Динамо, так буде і в шахті. Це суттєво погіршить мікроклімат, а може і макро.

Динамо будує нову команду. І прихід бразильців у цьому плані не є для нас добрим сигналом. І справа не у майстерності. Справа у мікрокліматі. Бразильці в Динамо не стануть своїми, бо вони знайдуть бразильців шахти і будуть тусіть разом із ними. Це природньо. І знову особисто я змінити це не можу. Латиноси їдуть в Україну як і в будь-яку країну лише заробляти. Побудувати команду, яка буде не тільки на полі, а за його межами мати дружній колектив, із бразильцями неможливо. Я розумію ті принципи, на яких будується нова команда. Тому у всьому важлива послідовність. Шахта хай сама розбирається із своїми проблемами. Для нас важливо побудувати таку команду, яка буде демонструвати стабільну гру і показувати високі результати, здобувати титули. Тому хай собі живе зрадник і далі. Його в Києві нічого доброго не чекає. А жити він буде і далі у місті. Важко жити зраднику, бо совість нечиста. Бо гроші грошима, а голова все розуміє. Кожен робить свій вибір у житті і потім відповідає за нього. Зрадників ніхто не любить.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.06.2018, 11:41
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 0 : 0   16 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть