Как эрэфия покупала себе чемпионат мира по футболу. Фильм из Брюсселя

Темы:
ЧМ-2018

https://www.youtube.com/watch?v=NZl50DSfv5I

У Брюсселі відбулася презентація документального розслідування про корупцію у ФІФА, що дозволила проведення чемпіонату світу з футболу у РФ, яка веде збройну агресію проти України та утримує українських політичних в’язнів. Найближчим часом фільм «Один кубок світу з футболу, одна війна, а скільки корупції?» покажуть на одному із українських, а також британських телеканалів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Нині в Україні триває війна. Очевидно, що всі у світі розуміють, хто є агресором. І ця країна проводить Кубок світу... Як на мене, рішення надати Росії право провести Чемпіонат світу з футболу очевидно було корумпованим. Це нині розслідується. І саме про це мій фільм», - розповів автор фільму (в оригіналі «One World Cup, One War, How Much Corruption?») британський журналіст-розслідувач Тім Уайт.

Автор:

Статус: Эксперт (11723 комментария)

Подписчиков: 45

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Vladimir Shevchenko - Наставник
    10.07.2018 17:28
    Бредятина. Полная. Уж извините. Даже могу назвать имя заказчика этого "кино".
    Есть материалы из серьезных расследований,которые очень умело смешаны с реальной "желтухой" от непонятных людей. Путлер не звучит нигде, рашки нет в принципе. Есть Суркис (заметьте, вице-президент УЕФА, но никак не фифа), который обокрал (вместе с Динамо) украинский народ, развязал войну, а на украденные деньги купил ЧМ для рашки.
    Где в этом убогом видосе расследование против фифа??? Против Суркиса - да. Против Динамо насрали выше крыши.
    Слушать и смотреть было противно. Особенно понравилось название "документальное расследование". Кроме нарезки с какими-то рахитов ни одного документа не заметил.
    Sorry for emotions!
    • 7
Комментировать