Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми самі загоняємо себе в глухий кут! Выбор редакции

2018-07-29 02:34 Час іде і з кожним матчем всі ті проблеми, які ми побачили у матчі із Львовом ... Ми самі загоняємо себе в глухий кут!

Час іде і з кожним матчем всі ті проблеми, які ми побачили у матчі із Львовом будуть поглиблюватись. Всьому є певна межа. Сьогодні перемога вирвана на останніх хвилинах. А до неї було багато шалених атак, красивих атак. Та все вони завершувались нічим. Якщо відволіктись від результату, то гра команди заслуговує на позитивні відгуки.

Цілісно, швидко, різноманітно. Можна легко нарахувати десяток моментів, де повинен був бути гол. Зрозуміло, що добре мати джокера, який вийде і першим дотиком заб’є. Сьогодні це сталось. Однак, не факт, що у наступному матчі, при сьогоднішніх обставинах, буде здобута перемога. Ці обставини треба швидко долати, бо тренерський штаб і керівництво команди загнало себе в тупикову ситуацію.
Що ж за обставини я маю на увазі, про яку ситуацію кажу? Все банально. Команда підготувалась до сезону. Провела певну трансферну компанію. Внаслідок чого у нас зараз є аж 3 ліві захисники. Та всі вони не грають. От і затикає дірку зовсім не захисник, та й абсолютно без володіння лівою ногою. Обставини. Та вони далеко не самі критичні. І не вони стають вирішальними. Команда взагалі не має альтернативи в групі атаки. По суті на сьогодні на 3 місця є лише 3 гравця. Мова саме про Вербіча, Циганкова і Бєсєдіна. 3 матчі поспіль ці хлопці тягнуть по 90 хвилин, а це початок сезону і одразу таке перенавантаження. Не має ні заміни, ні альтернативи.

Сьогодні ми побачили наслідки. Гравці перевантажені і виходять вже не на свіжих ногах. Саме через це страждає результативність. У суперника не було матчу у вівторок. Більший відпочинок і призводить до того, що ми маємо тупикову ситуацію. На лавці не має взагалі гравців, які б могли підсилити крила атаки. Гонсалєз десь в Парагваї. Ледньов у Зорі, а Цитаішвілі на Євро. Так само і Бєсєдін. Він один. Не має альтернативи. Так, є Русін, але він не має тренерської довіри. Випустили його на 91-хвилині. Забив. Але він і далі буде запасним, далеким від старту. А що буде якщо травма, простуда, дискваліфікація у когось з цих трьох гравців? Будемо латати кимось з центральних. Їх багато. Але жоден з них не зможе ефективно зіграти на фланзі.

Втома накопичується. А перевтома призводить до травм, це давно відомо. На початку сезону важливо не перевантажити хлопців. Так у нас пуста лавка. І абсолютно не видно ніякої роботи по підсиленню цих позиції. Це критично. Свіжа новина, що Гонсалєз нарешті домовився із Сантосом говорить про те, що Буено таки залишиться і буде скоріше за все на днях підписаний. Та час іде. Скоро матч із шахтою, а потім ЛЧ. Команда грає у цейтноті. Навантаження на 3-х гравців атаки надвеликі. Треба або ще позавчора, ще місяць тому, підписувати вінгера і форварда, або давати більше ігрового часу Русіну, повертати з оренди Ледньова. Сьогодні результат вирвали, а завтра із такою кадровою ситуацією можемо не вирвати. Ми в тупиковій кадровій ситуації.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2018, 02:34
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть