Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невивчені уроки!!! Выбор редакции

2018-09-27 22:07 Я вже колись писав на цю тему. Всім добре відомо, що краще за все вчитись на ... Невивчені уроки!!!

Я вже колись писав на цю тему. Всім добре відомо, що краще за все вчитись на помилках інших і не повторювати їх. Це дійсно дар. Тому більшість з нас вчіться на власних помилках. А якщо люди на помилках не вчяться, продовжують їх системно повторювати? Знаєте, я ж не сиджу з біноклем і не дивлюсь під мікроскопом на помилки Динамо.

Вони лежать на поверхні. Всі команди суперників , які вивчають дуже глибоко, системно Динамо. Всі ці команди на автоматі вже знають про те, що в Динамо ціла група гравців регулярно припускається однакових помилок і на помилках не вчіться. Чи то тренерський штаб слабо приділяє увагу розбору, чи то учні банально не можуть завчити урок.
Перемога в Маріуполі – чудово. Особисто я побачив, що команда вийшла з фізичної ями. В ногах атакуючої групи з’явилась легкість. Циганков набрав форму і його дії з кожним матчем набувають все більш яскравих фарб. І головне – результат. Правда Віктор – людина, яка з самого початку сезону асистує партнерам. Так і в цьому матчі шикарний кутовий – результат взаємодії Циганкова і Вербіча. Не має жодних сумніві у тому, що це домашня заготовка. Але одна справа тренувати і інша – виконати. Віктор і Беньямін кожним матчем як пара стають все більшою загрозою для суперника. Їм би ще додати партнерів, які б так само вміли грати у швидкий футбол.

Я погоджуюсь із всіма тими, хто каже, що критикувати зась. Тим більше, що є вже 2 перемоги поспіль. А там і Арсенал скоро. Ми ж знаємо, що це найслабша команда чемпіонату наразі. Тому не думаю, що у сьогоднішнього Динамо виникнуть значні труднощі для здобуття перемоги. Та я не випадково написав про те, що треба вчитись на власних помилках. Давайте розшифрую.

Насправді легко знайти з десяток подібних моментів за останній місяць. Це ж було минулого сезону у виконанні Морозюка. А тут хочеться сказати про півзахист і захист. На скрінах ми бачимо три типові ситуації. Чим вони типові? Гармаш у матчі із Астаною, Сидорчук у матчі із Аяксом і Буяльский у матчі із Маріуполем здійснюють однакову помилку. Гармаш не знаходить варіантів для продовження і віддає на Бойко. Як віддає? Ледь котить у вільну зону і хорват Астани легко встигає першим до м’яча. Те ж саме робить Буяльский. Сидочук же віддає на Кендзьору, якого накривають одразу декілька гравців суперника. Аякс цей момент розвинув у гол. Астана розвинула у кутовий, з якого забила гол. Марік нічого не витиснув. Тобто від рівня суперника залежить і рівень використання подібних помилок. Та головне, що півзахисник приймає м’яч обличчям до власних воріт, не знаходить варіанти для продовження атаки і котить м’яч назад. І у підсумку ми отримуємо гольові моменти, які привезли самі собі. Безумовно, що причин декілька. Перша – неузгодженість дій. Бойко не встиг своєчасно стартанути до м’яча, а інші партнери не зуміли відкритись і запропонувати себе. Виконавці ж банально не знайшли правильного виходу. Можна просто було вибити в аут. В будь-якому випадку стабільність і системність подібних помилок говорить про слабкий рівень взаємодії і що команда не працює над такими помилками.

Наступний приклад – дії Бурди і Кадара. При виході з оборони ці два гравці достатньо часто використовують короткий пас в центр або на фланги. І знову це призводить до шалених проблем. У вчорашньому матчі таких помилок було декілька. Але ж не тільки вчора. Якщо подивитись для прикладу матч із Зорею, то Бурда там так само обрізав команду і Зоря створила шалений момент. Тобто що ми бачимо? Ми бачимо системні помилки при виході з оборони в атаку. І так як помилки повторюються знову і знову, то це говорить або про неспроможність групи гравців виконувати настанови тренера. Або про те, що тренерський штаб недостатньо уваги приділяють цим проблемам.

Наприкінці хочу написати декілька своїх думок про особисте. Так склались обставини, що я вирішив припинити розміщувати свої матеріали у Шуріка. Це питання особистого характеру. На даному етапі не бачу перспектив у всьому тому, що відбувається. Коли політика зміниться, а так неодмінно буде, то і я цілком можливо повернусь.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2018, 22:07
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть