Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Жалкое зрелище..."

2018-12-03 21:02 Перемога. 3 пункти в турнірну таблицю. Овації. Ура-ура, всім критикам закрили рот. Ні, не закрили. Дивитись ...

Перемога. 3 пункти в турнірну таблицю. Овації. Ура-ура, всім критикам закрили рот. Ні, не закрили. Дивитись на таку гру динамівців не можу. Нехай мене пробачать вболівальники Чорноморця, але з таким Чорноморцем мучитись... 61 хв, 2-0. Грай на класі і не май проблем. Не мали,- 4 жовті картки, обрізи, привози.

.. в мене сладається враження, що футболісти мучаться на футбольному полі, а не грають футбол. Першість району. Все повільно, без руху, без креативу... Шапаренко і Циганков виділяються на цьому фоні (можливо ще не відійшли від юнацького футболу), ще Вербіч... Зараз будуть виправдання, типу тяжкий переліт, втома і т.д... А я не вірю. Я не бачу ігрового малюнка, я не бачу команди. Індивідуально гравці не слабкі, але таке враження, що не знають що їм робити на полі. Це при тому, що суперник СТОЯЧИЙ!!! Скажіть мені ЧОМУ на місці центрального нападника після прострілу Дуелунда опиняється Циганков, а не Бєсєдін? Як можна за рахунку 2-0 залишати хавів "під мостом"? Я не вірю, що гравці не вміють грати, я не вірю, що їм байдужа емблема Динамо. Не вірю. І 3 пункти мене не радують. Мене радує ГРА, а не коли казахи, возять лицем по "штучці" команду ДИНАМО! Буде гра, буде і результат! Але треба тренера... Олександр Хацкевич, на жаль, не той тренер, який може поставити команді гру. Рівень Чорноморця,-да, але в Динамо гравці можуть більше, ніж вони показують на сьогоднішній день. Порівняйте кількість збірників в Олександрії і Динамо. А команда знаходиться вище в турнірній таблиці, скажіть не заслужено? Тому мене не радують такі виграші і футбол дивитись не цікаво..."Жалкое зрелище..."

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.12.2018, 21:02
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть