Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віра та відповідальність

2019-04-16 11:17 У мене питань до Зеленського немає. Від слова – зовсім. Не треба бути Сенекою,або Макиавелли , ...

У мене питань до Зеленського немає. Від слова – зовсім. Не треба бути Сенекою,або Макиавелли , щоб побачити у тіх відео зверненнях , яки він росповсюджував в єтері, та зрозуміти , яка він людина . Скажу більше, здогадуюсь , яким він буде президентом. Хоча буду задоволений, якщо помилюсь. Тільки це навряд чи.

Життя багато чому навчило, тому так багато песимізму. Те, що він довгий час смішив людей, зовсім не означає, що дошки сцени, де віступав 95 квартал, очолюваний Володимиром Александровичем, гарний стартовий майданчик до крісла президента. Там треба бути дуже професіональним , відповідальним та поважним . Поки цих якостей в Зеленському не бачу.

Але, у мене до людей, яки збираються віддати свій голос за Зеленського у другому турі, дуже багато запитань, хоча їх можна поки звести до одного не дуже складного - як можна голосувати за чоловіка, який нічого не каже про своє бачення на різні сфери життя країни , ніхто не знає про його задумки будівництва держави, про зміни, мрії, та весь час ховається від журналістів, щоб не бовкнути зайвого.

Я розумію, коли електорат незадоволений діями влади, хоче рішучих змін та ще швидких, але ж віддавати свій голос проти своєї країні, проти майбутнього це треба вміти. У своєму уявленні люди бачать лише те, що їх хвилює, мабуть тому виборці Зеленського дуже різноманітні, бо ніхто не може бути впевненим, що саме станеться , а особисті фантазії пестують душу. Уявить, що ваші думки нічого спільного на мають з той реальністю, яка впаде на голови виборців, причому всіх до одного. Просто уявіть таке и трохи подумайте. Що , не сподобається ? Але ж від цього ми не застраховані.

У своєму останньому відео зверненні до Порошенка Зеленський питає - чому не посаджени вбивці Гандзюк, та хлопчики з Оборонпрому, але ж не треба бути дуже розумним, щоб знати, що це робота суддів та прокуратури. Звісно, багато чого Зеленський ще не знає, але ж не знати таки дрібниці йдучи на посаду президента , не можливо, а якщо він говорить так, тоді це звичайний популізм для людей не усвідомлених, та дуже незадоволених подіями в країні.

«Свободу слова» вчора Зеленский проігнорував , але його представник на програмі Данілюк заявив, що треба вірити кандидату з команди Зе, але тоді виникають нові запитання, і головне - на який підставі? Що він такого зробив, або що таке дивне сказав суспільству, та люди у своїй більшості стали на його захист і збираються у другому турі проголосувати за цього невиразного чоловіка? Коли люди голосують за героя серіалу, або за свої нездійсненні мрії - це дуже сумно та не смішно. В любому випадку, президент теж людина, тому має свою гідність та хиби.Він може зруйнувати усі попередні досягнення, бо його погляди досі невідомі. Він буде помилятися, як усі його попередники , бо буде вірити своєму оточенню, а воно, як це буває , буде обманювати, або зовсім зрадить його . Він буде спромогтись зробити, як найкраще, а вийде, як завжди. Ми таке вже не один раз бачили та не раз чули.

Людям це точно не сподобається. Від очарування до розчарування дуже мала відстань і вона швидко скоротиться, або зникне зовсім. Віра в президента-чарівника - це симптом інфантильності суспільства або його частини. Та ще треба пам’ятати , що віддав свій голос за кандидата з невідомими поглядами та мріями, ви стаєте співучасником всього , що він буде робити, бо це ваш вибір та ваша відповідальність .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.04.2019, 11:17
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть