Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЧМ U-20. Наш суперник в фіналі. Про що говорив Іщенко.

2019-06-11 22:43 Еквадор-Південна Корея. Після першого тайму 0:1. Тиждень назад на сайті було інтерв"ю Олександра Іщенка: «Я могу ...

Еквадор-Південна Корея. Після першого тайму 0:1. Тиждень назад на сайті було інтерв"ю Олександра Іщенка: «Я могу точно сказать, с кем сборной Украины U-20 лучше не встречаться...» Йшлося там і про Південну Корею. Не багато, цитую: "Их футбол очень специфичен". І ніяких пояснень. Подивився огляди їх матчів, і перший тайм півфіналу (не факт, що пройдуть).

Що ж мав на увазі Іщенко...те що помітив сам..-при пресингу грають всіма частинами тіла, кидаються під ноги, не рідко йдуть головою туди... куди собака...лапу не суне. Це правда - вони таким чином здобули не мало жовтих карток суперникам. Якісь не звичайні ниряння, підкати... Чіпляють і розмахують руками в близькій боротьбі, при чому не на швидкості!?. Пресинг активний з вищеперечисленими діями. Футбольна хитрість теж специфічна (особливо при зіткненнях). Знаєте, що помітив? - можливо це особливість нації - все що роблять - футбольне і не зовсім, з лицем по якому не можна прочитати емоцію - вона якби й є, але не точна, а от коли страждають...поди угадай чи ціль переслідують чи дійсно... Ну ось ще не остило порівняння з італійцями, колумбійцями... Перші сьогодні "борзєли" на полі, провокували, аппелювали..і це все було видно (ну напевно і судді раз VAR побіг дивитись...), другі грали грубо, "з подтежка" і це теж було видно..._ А ця Корея...як вам пояснити...стрій мурах движимий одною ціллю..._краще перечитайте ще раз попередні 2-3 речення.

Так, що ще...в здавалося простих ситуаціях щось таке грають не стандартне і по можливості швидке (доречі досить "юркі" азіати). Невпевнений "другий" поверх в єдиноборствах компенсують пластикою і тією ж швидкістю. Щодо витривалості - дивися на це худе нещастя - три поти з людини сходить, качається по полю, все в гримасах - тут раз - встав і побіг, все. Це не банальна симуляція, це якась інша форма... можливо цієї самої симуляції...)) Щодо Еквадору...ми вже побачили гру Колумбії. В схожому ключі грає і Еквадор. Навіть фоли схожі)).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2019, 22:43
11.06.2019, 22:43
325038 2 olegoo, Internat
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть