Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Кендзьорі було дуже приємно» (ФОТО, ВІДЕО) Выбор редакции

2019-06-12 20:30 На страницу Dynamo.kiev.ua в Facebook пришло письмо от пользователя по имени Andrii Berekets: «Кендзьорі було дуже приємно» (ФОТО, ВІДЕО)

На страницу Dynamo.kiev.ua в Facebook пришло письмо от пользователя по имени Andrii Berekets:

Привіт! Спішу поділитись з вами цікавою історією і відео. Я сам з Києва, але вже 15 років живу в Польщі. В понеділок я був на матчі Польща — Ізраїль і повісив прапор Польщі, а на ньому написав KĘ Д ZIORA (замість букви D — емблема «Динамо»). А вчора офіційний сайт Польського Футбольного Союза виклав в YouTube фільм із кулуарів підготовки до матчу і відзняли, як гравці Польщі по-хорошому заздрять Кендзьорі, що висить прапор з його прізвищем і емблемою «Динамо» Київ.

Потім оператор каже йому щоб чесно признався, хто приготував для нього такий прапор, а він клянеться, що без поняття і що він сам здивований. Його сім’я сидить зовсім в іншому секторі. Потім сценка, де він показує батьку, щоб той глянув на прапор, що повісили. А потім сам підійшов до батька і каже: «Ти бачив той прапор з «Динамо»?». Той відповідає: «Так, це хтось від тебе?» Кендзьора: «Та ні! Я думав що це хтось від тебе!». І все це відзнято на відео. Відправляю вам скрін і відео (дивитись від 6:30 хв.).

Одним словом, видно що Кендзьорі було дуже приємно і як футболісту, і як сину, адже за грою спостергав батько. Якщо бажаєте, можете розмістити цю історію, щоб лоди знали, що МИ — фани «Динамо» Київ повсюди, і що інші футболісти також хотіли б мати таких фанів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2019, 20:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть