Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Розвели

2019-10-30 12:49 Розвели

===

Капітуляція триває: Окупанти обстріляли із заборонених мінометів позиції ЗСУ під Кримським

Також на Донбасі окупанти двічі перешкоджали патрулям ОБСЄ

Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив чотири обстріли: неподалік Богданівки – зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів; біля Авдіївки - – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї і автоматичних гранатометів; поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Водяного, що на Приазов'ї, – зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив п'ять обстрілів: тричі поблизу Луганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Кримського – з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Від початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили режим припинення вогню.

Всі обстріли зафіксовані у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів; поблизу Кримського – з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів.

Спостерігачі СММ ОБСЄ у понеділок продовжували стикатися з обмеженнями свободи пересування на окупованих територіях Донбасу.

Про це йдеться в щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, передає кореспондент Укрінформу.

"На блокпості, розташованому на північній околиці н. п. Новоазовськ (непідконтрольний урядові, 102 км на південний схід від Донецька), троє озброєних членів збройних формувань знову відмовили патрулю Місії у проїзді на південь до Новоазовська та н. п. Сєдове (непідконтрольний урядові, 106 км на південь від Донецька), посилаючись на "накази від командирів", - ідеться у звіті

При цьому команда СММ бачила цивільні транспортні засоби, що проїжджали блокпост в обох напрямках.

"На блокпості, розташованому на північ від н. п. Заїченко (непідконтрольний урядові, 93 км на південь від Донецька), двоє озброєних членів збройних формувань знову відмовили патрулю Місії у проїзді в напрямку н. п. Саханка (непідконтрольний урядові, 97 км на південь від Донецька)", - повідомили спостерігачі.

За їхніми словами, бойовики посилалися на те, що "тривають роботи з розмінування", а також на "занепокоєння безпекою СММ", - повідомили спостерігачі.

Командування ООС повідомило про початок розведення військ біля Золотого-4. Але, в цей же час маємо:

Окупанти порушують “тишу” на ділянці розведення в Золотому - п'ять обстрілів за добу, - заявила сьогодні українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Також, російські окупаційні війська від початку доби двічі обстріляли позиції ЗСУ під Богданівкою.

Нагадаю, Зеленський обіцяв, що розведення військ відбудеться лише за умов реальної тиші на фронті хоча б тиждень. Жодної доби обстріли ворога не припинялися. Українець, тебе зрадив президент, твою країну здають агресору.


На мосту, який сьогодні будують у Станиці Луганській за кошти платників податків, уже висять сепарські триколори. Дякуємо, б..., що "прикрили"...

Воюємо далі, воюємо за СВОЇХ.

===

PS. Маріуполь зустрічає Янєлоха одноіменним реміксом.

Мариуполь встречает неЛоха from VLad Medved on Vimeo.

звідси, звідси, звідси

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2019, 12:49
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть