Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Докотились

2019-11-11 13:26 Шахтар – Динамо… Як багато в цьому звуці для серця вболівальника злилось… Але тільки не вчора. ... Докотились

Шахтар – Динамо… Як багато в цьому звуці для серця вболівальника злилось… Але тільки не вчора. Бо вчора Динамо програло гру без всякого винятку.

Я не буду писати про Каштру, про ФФУ, про арбітрів. Все це за дужками. Виходь на поле й доказуй, що ти сильніший. Поле рівне, м’яч круглий, ворота однакові для всіх.

Грай, забивай й вигравай. Все інше – емоції слабака… Перемагає сильніший.

Побачивши склад Динамо на гру, тут же задав собі питання: хто буде грати опорником. Один Шепелєв? Бо ні Циганков, а там більше Шапаренко – не опорники, ні по духу, ні по вмінню. Чомусь думалось, що вийде Гармаш, який все-таки більш вправний гравець в опорній зоні, ніж той таки Шапаренко чи Циганков. Та Михайличенко, мабуть, розуміючи, що Гармаш може вибухнути кожної миті як одну, так і в іншу сторону, не наважився кинути його в бій с перших хвилин, та ще й проти Шахтаря, де провокації можуть мати місце апріорі. Тому й кинув в бій атакувальний варіант Динамо, який і програв цей матч.

І діло не в Родрігесі (від нього й тільки надходила якась загроза, яку він так успішно змарнував, бо, на мою думку, має дуже мало практики на полі), а суть в том, що Динамо на цей раз начисто програли центр поля. А той, хто програє центр, програє гру. Всі ж бачили як провалювались Шепелєв з Шапаренко, яких розривали Тете й Тайсон. А так, як чомусь центральні захисники Динамо особливо в першому таймі грали високо, то гірники вривались в відриті зони, як танки Манштейна в травні 1940 р в незахищені лінією Мажино райони Франції. Тому і Шабанов, і Попов дуже швидко схлопотали по гірчичнику. А Артем ще й програв дуель Кривцову, який і забив єдиний м’яч в цій грі.

Чесно кажучи, футболу вчора було дуже мало. Ставка на високий пресинг та швидкий гол, як в в грі на Кубок, не спрацювала. Хоч я не бачив від гравців Шахтаря якось щільного пресингу, хоч і були вільні зони, але наше з Вами, друзі, Динамо, як не вміло вести швидкі позиційні атаки, так і не вміє. І це видно неозброєним оком звичайного вболівальника. Навіть на дивані.

Мене вчора вразила та більш ніж п’яти хвилинна перерва від прохання Миколенко про заміну до виходу Буяльського. Поки тренер вирішував нагальність заміни, Миколенко отримав попередження, а його флангом на ворота киян пройшло пару небезпечних атак. Здається Михайличенко не був готовим до гри й розгубився. А заміни, що відбулись, абсолютно не підсилили гру. Ні Буяльський, ні Бєсєдін, ні Гармаш не ввійшли в гру. Може тільки Гармаш намагався закинути м’яча за комір Пятова. Інших навіть не згадаєш, коли вони вийшли й що робили на полі.

Два слова про гру Попова. Цікавий ціпкий захисник. Але здається, що він спочатку робить, а потім думає. Вчора пронесло в випадку з Мораєсом, пронесло з випадком, коли Денис прямою ногою зніс Дентіньо. А ще раніще - в випадку з Ісмаїлі. Але ці пробачення від арбітрів коли – небудь та й скінчаться. І я думаю, що це буде досить швидко, якщо Денис так і буде йти в стик з гравцями команди – суперника: не жорстко, а жорстоко.

А кількість ударів по воротам зашкалює… Аж по чотири на кожні ворота. Тільки до Пятова нічого не долетіло, а Бущан одного разу відбив, а іншого разу пропустив. Хоч це був, на мою думку, не складний удар.

І останнє про що не згадати не можна. На цьому сайті, та й не тільки на цьому, вже є намагання обілити ультрас. Уже стверджується, що це була провокація гірників і т.д. Але давайте згадаємо, що ще за 10 хвилин до інциденту з Тайсоном, суддя попереджав фанатів киян про прояви расизму. Це було оголошено на стадіоні на 63 хвилині. Але хіба ж ультрас кого – небудь слухає, коли море по коліна й ніхто не карає, а навпроти, вони залишаються героями. Бо "чмарять" Мораєса, Тайчона і інших. Не по - людські це. Вмерло гасло романтиків: "Я не згоден ні з одним словом, яке ви говорите, але готовий померти за ваше право це говорити»

Та хіба те що сталось, сталось вперше?
Пам’ятаєте, як було покарано Динамо штрафом і частковим закриттям трибун за расистські вигуки і банери на матчі Ліги Європи проти англійського Евертона.
Пам’ятаєте, як Челсі весною цього року звернулось до УЄФА з проханням покарати Динамо за расистські виклики ультрас проти гравця «пенсіонерів» Хадсона-Одоі. Слава богу тоді пронесло.

Отак , ніколи не було і знову.

І тепер вся Європа говорить про вчорашній випадок. А представник FARE, заявив, що вболівальники Динамо глузували з клубної кампанії, демонструючи плакати, на яких було написано "Люблю (підтримую, подобається, як хочете) расизм" ("Like to racism" ) (https://www.eurosport.co.uk/football/brazilian-player-sent-off-in-ukraine-for-reacting-to-racist-insults_sto7533366/story.shtml)

Ось так – докотились.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2019, 13:26
Skyf
Статус:
Эксперт (9891 комментарий)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть