Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ребров: Я не дивлюсь матчі збірної Росії, у мене є українська національна команда

2020-09-06 18:44 Український тренер Ференцвароша Сергій Ребров оцінив потужність угорців перед поєдинком з росіянами. "У цьому циклі склад ...

Український тренер Ференцвароша Сергій Ребров оцінив потужність угорців перед поєдинком з росіянами. "У цьому циклі склад в угорців омолодився. Той же Балаж Джуджак вже не грає у збірній, це був лідер команди. Зараз дуже багато молодих і талановитих гравців у складі. Якщо чесно, то я не можу когось виділити зі складу угорців, тому що всі грають за межами Угорщини, але я стежу за цією командою.

Мені подобається їхній прогрес і подобається, що багато в складі багато молодих гравців і їх непросто так запрошують, вони все гідно представляють команду.

Я дивився гру з Туреччиною, рахунок був 1:0, але я думаю, що у них були ще моменти, щоб обіграти турків з великим рахунком. За прізвищами складно сказати, тут зібралася хороша команда з дисципліною і командною грою. Тому завдяки цьому збірна домагається результату. Збірній Росії буде непросто.

Якщо збірна Росії недооцінить угорців, то у неї будуть проблеми. Я думаю, що угорці показали свою силу. Граючи вдома, навіть без уболівальників вони можуть показати сильну гру і гідний результат. Обов'язково буду дивитися матч, буде цікава гра.

Виділити когось зі збірної Росії? Я особливо не дивлюся матчі російської збірної, у мене є українська збірна", – цитує Реброва Sport24.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.09.2020, 18:44
Lena123
Автор:
(Lena123)
Статус:
Опытный писатель (495 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 1 : 3   27 апреля 22:00
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть