Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Погана пам'ять чи відсутність совісті?

2020-09-21 21:49 Нещодавно на сайті вийшла стаття, в якій була подали статистику пробиття динамівцями пенальті в чемпіонатах України. ...

Нещодавно на сайті вийшла стаття, в якій була подали статистику пробиття динамівцями пенальті в чемпіонатах України. В гіршу сторону серед пенальтистів виділявся Віктор Леоненко, що реалізував лише 60% своїх спроб. Дуже посередній результат, як нам мене.

На Леоненка полилася купа лайна майже від усіх вболівальників.

Висміювалися його навички пенальтиста (справедливо) і нападника (що мене просто обурило). Мій вислів: "Вміння пробивати пенальті і навики бомбардира - різні речі. Леоненко був прекрасним нападником, за останні 30 років вище за нього можна поставити лише Шевченка і Реброва".

Отримав від вдячних вболівальників Динамо -10) Ну я то це переживу, але найгірше те, що не отримав жодного аргументу, чому вболівальники не згодні з цим висловом. Бо писати, що Леоненко патякає язиком дурниці - це, вибачте, рівень дискусії бабки в черзі Ощадбанку.

Впевнений, що є мало людей серед вболівальників Динамо кому може подобатися рівень і глибина висловів Віктора. Я його нісенітницю взагалі не слухаю, бо то дурня.

Але, нагадаю тим, у кого відбило пам'ять: Леоненко тричі був найкращим футболістом України, чотиразовий чемпіон України у складі Динамо, зіграв 129 матчів і забив 79 голів. У кого відсутня совість, нагадую, що він був кращим футболістом Динамо того часу, хоча відверто сам винен, що став європейською зіркою, бо мав для того потенціал.

І наприкінці про легендарний матч зі Спартаком 1994 року. В перерві, коли ми горіли 0-2, не забили пенальті і настрій був просто жахливий, вболівальники на трибунах говорили одне: одна надія лише на Леоненка. І Леоненко зробив той вечір.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.09.2020, 21:49
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть