Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Уже війнула в очі сивина (закінчення)...

2020-09-30 12:23 ТОП-5 найбільш вікових футболістів Європи 1 місце Віторіно Ілтон да Сілва. 43 роки. Захисник. Бразилія. "Монпельє". ... Уже війнула в очі сивина (закінчення)...

ТОП-5 найбільш вікових футболістів Європи

1 місце

Віторіно Ілтон да Сілва. 43 роки. Захисник. Бразилія. "Монпельє". Коли і де народився Віторіно вже й він сам не пам'ятає - настільки це вже було давно. Вихованець "Шапекоенсе". Але розпочав серйозну кар'єру досить пізно. Лише в 23 роки почав грати з "Парану".

Та бразильці при першій можливості продали Ілтона в міцненький на ті часи "Серветт". Гра в Женеві привернула увагу більш серйозних клубів.

"Ланс" уже не був лідером, але міцним середняком Ліги 1 залишався. Одразу виграв Кубок Інтертото. І навіть вийшов у фінал Кубку Ліги. Щоправда, в той же час "Ланс" вилетів з вищого французького дивізіону.

Перехід в "Марсель" виявився невдалим з різних сторін. Здавалося перемога в чемпіонаті - це дуже добре. Та сам Ілтон не зміг стати основним в команді. Ще й до того ж Віторіно став жертвою грабіжників - прийшли в будинок, двічі вдарили пістолетом, вимагали грошей, погрожували дітям. Що сказати - Марсель!

Здавалося все йде до закату кар'єри. За контрактом залишався ще рік. Але його легко відпустили в "Монпельє". Домовилися, що пограє сезон, а якщо не вилетять - то продовжать. І тут стався неймовірний сезон! "Монпельє" на одному диханні пролетів турнірною дистанцією і став чемпіоном Франції! Позаду залишився "ПСЖ" Карло Анчелотті.

Приходив Ілтон на рік, а вже грає 10! До того ж він постійний гравець основного складу, а не просто протирає штани на лавці. Більше 300 матчів за "Монпельє".

Рецепт спортивного довголіття Ілтон описує так: «У мене над головою сяє щаслива зірка. Крім того, я адаптував спосіб життя: не п'ю алкоголь, не ходжу в нічні клуби. Добре сплю – біля восьми годин на добу. Правильно харчуюсь. Все решту – в голові».

ТОП-5 найбільш вікових футболістів Європи

  1. Віторіно Ілтон да Сілва

2. Златан Ібрагімович

3. Каплер Лаверан Ліма Феррейра (Пепе)

4. Хоакін Санчес Родрігес

5. Фабіо Квальярелла

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2020, 12:23
30.09.2020, 12:23
353847 1 sieben
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть