Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші в Європі Выбор редакции

2020-10-02 10:41 Єврокубкові баталії на цьому тижні подарували нам усю гамму емоцій. Про наш легіон в Європі далі. ... Наші в Європі

Єврокубкові баталії на цьому тижні подарували нам усю гамму емоцій. Про наш легіон в Європі далі.

Ігор ПЛАСТУН

Динамо Київ - Гент - 3:0

Знову українцям "Гента" не фартило. Пластун і рукою грав у власному штрафному майданчику, і ніяк не міг забити головою (то Бущан, то Караваєв, то взагалі якісь поза земні сили заважали).

Нехай в матчах за збірну йому щастить. Безус не грав через вилучення в попередній грі, а Яремчук схоже влаштував забастовку.

Ігор ХАРАТІН, Олександр ЗУБКОВ, Сергій РЕБРОВ

Ференцварош - Мьольде - 0:0

Диво таки сталося. Ребров прорвався в ЛЧ. Довелося похвилюватись, але все вийшло. Скульптуру Реброва вже ліплять. Зубкова довикликали у збірну (Коноплянку буде підміняти). Ну а тепер чекаємо хлопців з Будапешта у Києві. Луческу проти Реброва. Інтригуюче!

Сергій ВАКУЛЕНКО

Арарат-Вірменія - Црвена Звєзда - 1:2

Вірменам зараз трохи не до футболу. Матч перенесли на Кіпр. Номінальні гості переважали. Однак один гол чемпіон Вірменії відквитав і все трималось на волосинці. Але сенсації не трапилося.

Тарас КАЧАРАБА

Слован Ліберец - АПОЕЛ - 1:0

Ліберец нічим не поступався кіпріотам. А в компенсований час заробили пенальті. Ну що Тараса вже пора запрошувати у збірну? Подивимося як виглядатиме "Слован" у групі.

Василь КРАВЕЦЬ

Шарлеруа - Лех - 1:2

Василь уже вийшов в основному складі. І поляки на рівних грали з лідером чемпіонату Бельгії. А моменти реалізували навіть краще. В другому таймі відійшли в захист. Довелося трохи повідбиватись. Але нормально - пройшли в групу. Поляки не радують, а тут як не як основна стадія єврокубків. Це вже успіх.

Євген ХАЧЕРІДІ

Динамо Берестя - Лудогорець - 0:2

Не вдалося представнику Білорусі пробитися в груповий турнір ЛЄ. Болгарський чемпіон протягом всього матчу мав комфортну перевагу. Все логічно. Нойок і Мілевський залишилися поза грою.

Іван ПЕТРЯК

Стандард - Фехервар - 3:1

Інший угорський гранд програв. Не допоміг навіть швидкий гол. "Стандард" виявився значно сильнішим. Петряка поміняли в другому таймі. Але й це не допомогло. Ну не можуть же всі бельгійці пролітати.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ, Євген ШАХОВ

АЕК - Вольфсбург - 2:1

Помстилися за "Десну". Так німцям і треба. Аж ніяк вони не награли на перемогу. Греки були більш мотивовані і зробили камбек. Чигринський - хребет захисту, Шахову тренер також довіряє.

Чеберко поза заявкою в ЛАСКу. Нічого австрійці вибили "Спортинг". Тепер може гратиме вже в групі.

З цікавенького. "Мілан" на жилах прорвався в групу ЛЄ. На 120 хвилині заробили пенальті і 2:2. Серія післяматчевих пенальті вийшла також драматичною. Довелось починати бити по другому колу! Давно такого не бачив.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2020, 10:41
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть