Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Аспекти вірусного впливу

2020-10-08 05:27 Отож, вельмишановні… чи впливає добре відомий усім вірус на життя суспільства?! Так, впливає… А на футбольне ...

Отож, вельмишановні… чи впливає добре відомий усім вірус на життя суспільства?! Так, впливає… А на футбольне життя?! А куди ж бідолашному футболу від клятого віруса подітися!

А якщо вплив у згаданого віруса є, то… у чому ж він себе – виявляє?! Так, виявляє себе по-різному… Економічний аспект – певна кількість тисяч (а то і десятків тисяч…) зацікавлених глядачів прийшла б на стадіон і заплатила б гроші за квитки.

А так вищезгадані банкноти залишаться… там, де і були. Тобто у гаманцях.

Отже, грошові купюри з векторної величини (тобто пересуваються з чийогось гаманця… на якийсь банківський рахунок!) перетворюються… у величину скалярну. Тобто таку, що гаманців у цьому випадку не покидає.

Ще один аспект – психологічний. Життя сучасної людини переповнене підступними стресами. Не може людина завжди мовчати. Треба їй – і десь викричатися! Але ж це не завжди удається. Наприклад, прочитали ви свіжий випуск газети «Бульвар». І публікації у ньому… ну, так вам сподобались! Бо редакція цього видання таки уміє… глибоко копнути. Отож ви, як уважний читач, виходите на вулицю і кричите:

– Газета «Бульвар» – чудова газета!

То на вас би і подивилися, як на ідіота. Хоч і ні в кого не було б сумнівів щодо змісту вашого вигуку.

А пішли ви на стадіон – і гучно підтримуєте улюблену команду! То це нормально. Навіть похвалили б… Он яка, мовляв, енергійна і небайдужа людина!

Ще аспект – суто емоційний. Бачиш на телеекрані, як болільники кладуть руки на плечі (кожен – своїм сусідам…) і голосно підтримують свою команду. Утворюється вражаючий уяву ланцюг. А ти дивишся… дарма, що бачиш це тільки на екрані… і це викликає у тебе і зворушення, і хвилювання. А якби ти сам перебував… у цьому ланцюгу?! О, тоді емоційний вплив на тебе персонально був би – ще сильнішим!

Ось такі аспекти! А ще що?! Ну, будь-яке явище можна розглядати дуже уважно – під лупою… чи і взагалі під мікроскопом! Але найважче усе ж помітити… що?! Те, що бачиш і неозброєним оком, але ж… далеко не зразу помічаєш.

Ще у радянські часи у репортажі про матч одного з радянських клубів з клубом західним і досить помітним зміг вичитати думку таку. Мовляв, західним клубам треба демонструвати видовищну гру. Бо чогось іншого – глядач їм не пробачить. Ось тоді можна зіграти з такими клубами – прагматично… Не надто видовищно, але ж… досягти результату.

Подібна думка актуальна і нині. Бо інколи і читаєш про те, як болільники… так би мовити… «женуть команду в атаку».

Гра з акцентом на оборону – це гра обережна… Але ж і ризикована. Бо досить супернику забити один-однісінький гол… ну, десь на початку поєдинку, то команда може і посипатися.

А в умовах коронавірусу… що?! Нема кому гнати команду в атаку. А це досвідченому тренеру… ну, зовсім трішечки… розв’язує руки. Щодо засобів досягнення результату.

Ось, скажімо, гранд нашого футболу приймає удома когось з аутсайдерів чи і середнячків чемпіонату. А вищезгадані аутсайдери чи середнячки – компанія дуже слизька… У Європі особливих лаврів не здобудуть, але ж у національному чемпіонаті мало не кожна з таких команд – це така зондеркоманда, що ще спробуй її обіграти.

І що тоді робити?! Ну, хіба що арбітра підкупити… щоб одного-двох гравців суперника з поля попросив… Ну, щоб вільніше гралося! Але ж перемагають не тільки завдяки гостроті атакувальних комбінацій, а і завдяки… силі тренерської думки.

А чому б не підкинути карасю файного черв’ячка?!

Отож гранд… (так, саме гранд!) граючи удома (так, удома…) обирає нібито оборонну тактику. Що викликає у аутсайдера чи середнячка – офігенний ентузіазм! Бо якщо нас так бояться… то… Ліга Чемпіонів – ще далеко! А Ліга Європи – ось вона… поруч! Аутсайдер чи середнячок починає завзято атакувати і тут – контратака від гранда… і гол!

То ж аутсайдери на подібного черв’ячка клюють, а середнячки…

Ну, досвідчені у нас карасі… А в умовах коронакризи їх неабиякий досвід – став ще більшим!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2020, 05:27
08.10.2020, 05:27
354342 2 Internat, BruceWillis
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть