Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Ферецварош. Не будь як Сабо, вболівай за Динамо! Выбор редакции

2020-12-07 18:09 Матч із Ференцварошом буде визначальним при відведені підсумків виступу Динамо в ЛЧ. Команди підходять до матчу ... Динамо Ферецварош. Не будь як Сабо, вболівай за Динамо!

Матч із Ференцварошом буде визначальним при відведені підсумків виступу Динамо в ЛЧ. Команди підходять до матчу майже з однаковим підсумком виступів у ЛЧ. Різниця лише в тому, що Динамо має кращу різницю забитих і пропущених. Відповідно нічия в цьому матчі для Динамо є сприятливим результатом. Угорцям же потрібна виключно перемога.

Відповідно саме від цього фактору і будуть відштовхуватись обидві команди. Перший матч показав, що рівень майстерності гравців Динамо вищий. За всіма показниками перемога повинна була залишитись за Динамо. Однак коли капітан підводить команду, а тренерський штаб помиляється із замінами – призводить до тієї печальки, яку ми отримали в Будапешті. Ми побачили, що угорці можуть атакувати дуже агресивно, коли відчувають, що суперник поплив. Тому грати на нічию для Динамо в цьому матчі неприпустимо. Треба виходити на поле і доводити те, що ми сильніші.
Ференцварош – команда куди більш досвідчена. Якщо не з точки зору участі в ЛЧ, то з точки зору середнього віку основної обойми – однозначно. Можна нагадати, що Сергій Станіславович має 2 тактики в своїй обоймі. Є тактика для міжнародних матчів, коли його команда грає у 3 центральні захисники. І є тактика для чемпіонату, коли йде гра у 4-4-2. Гра в ЛЧ побудована на швидкісних якостях Нгуена на вістрі. Гра у чемпіонаті – силовий варіант, коли треба проходити масовану оборону. Обидві тактики відпрацьовані за 2,5 роки у керма. І команда легко перебудовується. Матч з Динамо став показовим, бо в другому таймі Ференцварош перебудувався на 4-4-2, вирвавши нічию для себе.
Якою буде тактика Реброва в Києві з перших хвилин? Чи буде це агресивна схема 4-4-2 чи ми побачимо більш обережну 3-5-2? Я все ж ризикну передбачити те, що він ризикне і зіграє одразу 4-4-2. По суті Ференцварошу немає що втрачати. Зіграти ж агресивно з перших хвилин, прагнути грати першим номером – було б дуже цікаво. Ми б тоді могли отримати видовищний матч. Бо Динамо точно вийде грати першим номером на перемогу.
Якщо подивитись матч з Барселоною, то гру провалив центр захисту. Іспанці повинні були забивати не 3, а 7-8 голів. Фрімпонг провалив гру. Від нього втікали, він заробив пенальті. Повільний захисник, від якого легко втікали нападники Барси. Цілком можливо, що Куман це передбачив. Можливо і інше, що іспанці відчули цю слабкість на полі. Так само і програв свою позицію правий захисник Ботка. Саме через нього і побудували свої два перші голи іспанці.

Також треба зауважити, що Ференцварош на сьогодні має 4 рівноцінних півзахисника в центрі поля – Сігер, Харатін, Лаідуні і Сомалія. Насправді тренерський штаб може використати їх у будь-якому сполучення. Лаідуні і Харатін – руйнівники, тоді як Сігер і Сомалія – куди більш креативні гравці. З Барсою зіграв більш креативний варіант, у чемпіонаті вийши два руйнівники. Залежно від тактики і буде обраний варіант. Це є дуже цікавий момент.

Для Динамо найцікавішою інформацією з передматчевої стало те, що Буяльський готується завтра зіграти. Все ж для обойми це важливо. Бо була інформація про перелом ребра, а якщо він готується зіграти, то там міг бути банальний забій. Тому відроджується інтрига по стартовому складу. Зрозуміло, що Вербіч зіграє зі старту. А от хто з пари Де Пена і Родрігес вийдуть з перших хвилин – питання. Як і питання Шепелєв чи таки Буяльський. Хотілося, щоб зіграв Нещерет. Бо Луческу дуже не задоволений діями Жори. Взимку Руслан може награватись вже як основний воротар на весну. Головна проблема Бущана – швидкість вводу м’яча після перехоплення. Він суттєво сповільнює контратаки. Тоді як Нещерет в цьому питання зразковий. Та й у грі ногами Руслан кращий. На лінії також. Тому може це була б інтрига, якби не вилучення. Тому все ж скоріше за все зіграє Бущан завтра.

Шанси Динамо на прохід далі у ЛЧ вищі. Тут і рівень гравців, і рідні стіни, і ігрова форма. Під кінець сезону команда стала краще розуміти тренера. Головна проблема – дисципліна всі 90 хвилин на полі. Не вистачає концентрації, досвіду. Це все через молодість багатьох гравців. Хотілося потрапити на трибуни. Але буду вболівати вдома. І хай переможе сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.12.2020, 18:09
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть