Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Стратегія розвитку Динамо кріз призму трансферних чуток. ч.2. Выбор редакции

2020-12-28 22:28 Найцікавіша тема в світі за останні дня – Brexit. Сподіваюсь, що більшість з нас вже ознайомилась ... Стратегія розвитку Динамо кріз призму трансферних чуток. ч.2.

Найцікавіша тема в світі за останні дня – Brexit. Сподіваюсь, що більшість з нас вже ознайомилась із суттю питання. Хоча тут така інтрига. Дуже багато тонкощів і юридичних деталей. Впевнений, що знову будуть шукати шляхи як обійти нові обмеження. І легко побачити, що найбільше постраждають клуби аутсайдери Прем’єр Ліги, Чемпіоншипу і нижчих ліг.

Для представників інших ліг – можливість отримати достатньо якісних гравців за невеликі гроші. Бо ж тут історія яка? Той, хто не отримає дозвіл на роботу з 1 січня змушений буде шукати собі місце для ігрової практики за межами Великобританії. Для Динамо – також може бути хороша можливість по підсиленню. Однак сьогодні я б хотів торкнутись стратегії розвитку клубу крізь призму одного вектору селекції. По суті оренда Белуце підтверджує той факт, що Луческу, як румун, орієнтований на розвиток гравців з власної країни. І якщо там є такі гравці, для яких Динамо може стати трампліном і хорошим місцем роботи, то він буде використовувати всі свої важелі для того, щоб підсилити Динамо. Та й дати кращі умови для розвитку і життя своїм співвітчизникам. Тут все логічно.
                                                          Денніс Ман

22-х річний вінгер Стяуа і збірної Румунії. Найсильніший молодий гравець румунського чемпіонату. Цей гравець вже переріс місцевий чемпіонат. Однак, щоб там не казали, ще не доріс до рівня світових топ клубів. Цінник достатньо високий. Ман має дуже сильні індивідуальні риси. Хлопець має хороші фізичні данні. Але основна його суть в тому, що він надзвичайний індивідуаліст. Саме це і стримує його цінник. Так це людина, яка може вирішити епізод, зробити різницю. Добре поставлений удар, хороша робота з м’ячом на швидкості, сильний футбольний інтелект. По суті це вже готовий гравець, який сходи підсилить і з хорошою перспективою на перепродаж. І хоча він грає на позиції Циганкова. Я б не порівнював їх. Віктор на сьогодні сильніший за всіма показниками. Та Динамо вже час готувати йому заміну. Тому було б правильним придбати Денніса, обкатати його за 6 місяців, підтягнули командну роботу, роботу на оборону. І тоді після літнього продажу Віктора у Динамо буде вже готовий гравець для основи. В поточному ж періоді це був би хороший гравець для ротації, який би підсилив атакуючий потенціал Команди.

                                                          Ніколає Станчу

27-ми річний атакуючий півзахисник Славії і збірної Румунії. Надзвичайно досвідчений і бойовитий гравець. За плечима у Станчу хороші команди, хороші контракти. Так, це все не топ рівень, не топ чемпіонати. Але це все команди, які стабільно грають в єврокубках, ведуть боротьбу за золото в своїх чемпіонатах. А він є гравцем старту. Такий собі добротний гравець, який має поставлений удар, хороше технічне оснащення, непоганий перший пас. Цей гравець по суті одного рівня з Віталієм Буяльським. І якщо буде такий трансфер, то ми не отримаємо суттєвого підсилення. Ми отримаємо стабільного гравця в ротацію. Не впадемо. Додаємо ж виключно в збільшені можливостей ротації складу, збільшить варіативність. Та ми точно не зможемо піднятись на більш високий рівень. Та й заробити на Станчу вже буде важко. Хоча гравець він дійсно добротний.

                                                      Олімпіу Моруцан

21-но річний атакуючий півзахисник Стяуа і молодіжної збірної Румунії. Можна легко згадати, що декілька років тому, коли Динамо зустрічалось із Ботошані в товариському матчі, нам приписували цікавість до цього гравця. Називались великі суми за його трансфер. У підсумку Моруцан перейшов до Стяуа за скромні 700 тисяч євро. Надзвичайно талановитий гравець. Я б порівняв його із Флоріном Чернатом. Гравець технічний, швидкісний, міцний на ногах, яскравий, з робочою лівою ногою. Почав Олімпіу у дорослому футболі в 16 років. Але перехід на рівень роботи для серйозних задач в Стяуа дався дуже важко. Тренери були терплячими. Він отримував свій час. Навіть важка травма хрестів, після якої було довге відновлення. Минулий сезон був по суті відновленням від важкої травми. В багатьох моментах це був сезон становлення. Вже в цьому сезоні пішла стабільність у грі, висока продуктивність. Тут історія така, що гравець ще достатньо молодий. При всій цій молодості він вже готовий грати, бути в ротації. За потенціалом – за всіма показниками гравець кращий за Буяльського. Але все ж це трансфер більше на виріст саме через те, що румун важко входив в ритм Стяуа, плюс була важка травма. Та цей трансфер міг би як підсилити Динамо одразу, так і стати трансфером на перспективу.

Вся та тиша, яка зараз є по трансферам Динамо, може означати як те, що всі переговори провалюються, так і те, що ведуться складні переговори з сильними гравцями. Може це означати і те, що Луческу бракує тих гравців, які йому пропонує селекція, а клуб не готовий підписати тих, хто йому потрібен. А може і навпаки нам покажуть новачків у перший день зборів і це будуть люди, які точно нічим не підсилять Динамо. Може взагалі не буде підсилення команди. По суті така ж тиша була в попереднє трансферне вікно і тоді ми отримали румуна і бразильця. До початку зборів ще є два тижня. Тому давайте вірити в Новорічні Дива.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.12.2020, 22:28
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть