Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2021-01-02 13:36 Український футбол в глибокій зимовій сплячці. Лише привідкриває оченята для трансферних чуток. Європа перепочинків майже не ...

Український футбол в глибокій зимовій сплячці. Лише привідкриває оченята для трансферних чуток.

Європа перепочинків майже не робить. Потрібно наганяти календар. Графік дуже щільний. І не лише в Англії.

Події тижня

  • шанувальники АПЛ захвилювались, що чергова хвиля епідемії вплине на розклад матчів.

Та поки переносів майже не має. Які успіхи лідерів в святковий період? Ніхто без втрат не обійшовся. Лише здивував "Арсенал". Після того, як уже всі списали Артету, команда оговталась. Дві перемоги поспіль. А також відзначимо прогрес "МЮ". Поки в турнірній таблиці. По грі особливого прогресу не помітно.
  • в Іспанії обидва гранди втратили очки. Щоб не відставати сильно один від одного. Жарти жартами, але так у "Атлетіко" реально з'являться шанси на титул. Особливо засмучує "Барса". Омолодження команди дуже значне. Тому слід відноситись до цього з розумінням.

  • Гол тижня

    Букайо Сака ймовірно хотів все ж зробити навіс. Та м'яч полетів за такою траєкторією, що шансів у голкіпера "Челсі" не було. Взагалі Сака додає на очах. Вже про Пепе й забули. Артета остаточно зрозумів, що потрібно робити ставку на молодь.

    Трансфер тижня

    Центральний нападник Бас Дост поповнив ряди наступного суперника "Динамо" в єврокубках. Для бельгійського чемпіонату - це серйозне підсилення. Ймовірно "Брюгге" намагатиметься якнайдалі пройти і в ЛЄ. Ну що ж - додатковий виклик для киян. Адже цікаво позмагатись з міцним опонентом. А ще краще - здолати його.

    Ювілей тижня

    500! Стільки матчів на чолі мадридського "Атлетіко" провів Дієго Сімеоне. Це вже легенда. Ще б ЛЧ взяв, то можна б за життя пам'ятник ставити. Доречі ювілей "матрацники" відзначили стандартною перемогою 1:0.

    Анонс

    2 січня (субота)

    17:15 Бетіс - Севілья

    Севільське дербі заслуговує на увагу з декількох причин. "Севілья" Лопетегі сама по собі сильна команда (переможець минулорічної ЛЄ, вийшлв в 1/8 цьогорічної ЛЧ). Буксувала на старті сезону. Але схоже набирає хід. Зелено-білі ж прописались в середняках. Та також не проти піднятися вище.

    3 січня (неділя)

    16:00 Аталанта - Сассуоло

    Продовжуємо стежити за Малиновським. Після конфлікту з Гомесом у Руслана має бути більше шансів себе проявити. В чутки про оренду я відверто навіть і не вірю.

    18:30 Челсі - Манчестер Сіті

    Не факт, що матч відбудеться. Адже у Сіті багато заражених. За те там є наш Зінченко. Хоча він в основному сидить на лавці. Та якщо хворих багато, то й Олександр може вийти в основі. "Челсі" в останніх 5 матчах здобули лише 4 очки! Перспективи не радісні.

    4 січня (понеділок)

    22:00 Саутгемптон - Ліверпуль

    А у Клоппа також не все гладко. Дивіться, три нічиї в 5 матчах. І суперники були не з групи лідерів. В "святих" свій тренер-німець. Ну добре-добре - австрієць! Особливого блиску не помітно, але результати дуже пристойні.

    6 січня (середа)

    21:45 Мілан - Ювентус

    Важливий іспит для "росо-нері". Про скудетто в голос не говорять. Скромно сподіваються на ЛЧ. Натомість "Юве" відстав далеченько. "-7" за втраченими. Якщо стане "-10", то ситуація стане критичною. А тим часом Ібрагімович погрожує ще й у збірну повернутись на ЄВРО! Справді нев'янучий Бенджамін Баттон.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    02.01.2021, 13:36
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (783 комментария)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 138

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть