Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-01-11 10:45 Як зазвичай по понеділках пробіжимося по звершеннях нашого європейського легіону. Андрій ЯРМОЛЕНКО Стокпорт Каунті - Вест ...

Як зазвичай по понеділках пробіжимося по звершеннях нашого європейського легіону.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Стокпорт Каунті - Вест Хем - 0:1

Андрій очікувано з'явився в основі на матч Кубку Англії. Суперник був звісно скромний. Але навіть йому забити не вдавалося. Тільки коли замість Ярмоленка вийшов Боуен гол таки забили.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Манчестер Юн - Манчестер Сіті - 0:2

Сіті прописався у фіналі кубку английскої ліги. Тому й цього разу не зіпсував статистику. Зінченко потрапив в основу. Можливо він талісман для Гвардіоли. Принаймні результати пішли.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Парма - 3:0

Беневенто - Аталанта - 1:4

"Аталанта" повернулась на звичну переможну стежку. До того ж перемоги впевнені й за грою. Руслан в обох матчах виходив на заміну в районі 60-ї хвилини. Якщо в першому матчі до того часу все було вирішено, то в другому - його допомога була доречна. Навіть в одному випадку саме Малиновський віддав гольовий пас. Прикро лише те, що Гасперіні відводить йому роль джокера, а не гравця основи.

Євген МАКАРЕНКО

Кортрейк - Генк - 2:1

Макаренко взяв участь у звитязі над одним з лідерів. Віддали м'яча і ефективно зіграли на контратаках. Це дозволило "Кортрейку" повернутись в першу вісімку, яка розігруватиме в плей-офф місце в ЛЄ.

Мар'ян ШВЕД

Мехелен - Антверпен - 3:0

І тут наш хлопець доклався до перемоги над серйозним суперником (учасник плей-офф ЛЄ). Щоправда в даному випадку вийшов лише на заміну в середині другого тайму за рахунку 3:0. Тому розумієте це зовсім інший статус. Та ще недавно всі Шведа списали, а тут він виходить на поле. Це вже сюрприз!

Едуард СОБОЛЬ

Сент-Трюйден - Брюгге - 1:2

Соболь відбув покарання за червону з "Лаціо" і повернувся в основу. Новачок "Брюгге" Дост відзначився дебютним забитим м'ячем. Лідерству "Брюгге" нічого тепер не загрожує. Я так гадаю, вони націлились на ЛЄ. Кубок не візьмуть, але пошуміти там бажають.

Філіпов не потрапляє вже й на лавку. Невже так швидко розчарувались в ньому?

Артем КРАВЕЦЬ

Коньяспор - Галатасарай - 4:3

Карагюмрюк - Коньяспор - 2:1

Проти стамбульського гранду Артем вийшов на заміну і забив переможний гол! Чекали на продовження. Та в наступному матчі він хоч і потрапив в основу результату не дав. Схоже втомилися.

Микола МОРОЗЮК

Бешикташ - Різеспор - 6:0

Різеспор - Денізліспор - 1:1

Інший наш хлопець в турецьких краях стабільно основний. Та його команда була буквально знищена іншою стамбульською командою. Роззабивався за "орлів" канадієць Кайл Ларін. Відразу 4 забив! Цікавий персонаж. Слід придивитись до нього пильніше.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ, Євген ШАХОВ

АЕК - Панетолікос - 1:0

Ламія - АЕК - 0:1

Зі скрипом здолали одного з аутсайдерів. Наші в основі. Новий старий тренер афінян на них розраховує. Та треба сказати, що вибір у нього не ахти. Українські хлопці далеко не найслабша ланка.

Наступна гра була зі ще скромнішим суперником. Чигринський тут відпочивав. Перемога за рахунком скромна, але за грою було все однозначно.

Євген СЕЛІН, Ігор ХУДОБ'ЯК

Анортосіс - Ахнас - 1:0

Відверто бліда гра. Особливо здивували господарі. Можливо на свята не хочуть старатись. Селін відіграв весь матч. Худоб'яка кинули на заміну. Вийшло, що вся різниця між лідером і аутсайдером на Кіпрі у тому, хто влучніше б'є пенальті.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Пафос - Олімпіакос Нікосія - 5:0

НЕА Саламіс - Пафос - 2:0

Розлючений "Пафос" розірвав суперника. Забивали вже всі. Дивно, що Рудько не відзначився. Реабілітувались за останні невдачі.

Не довго музика грала. В наступному матчі "Пафос" знову пригальмував. Так справи не підуть. За таким графіком ніяких єврокубків не проглядається. І Михайленка поженуть в шию. А нам би хотілось щоб у нього все склалось.

Яремчук пропускав гру через дискваліфікацію, Михайличенко напевно дали відпочити.

Ще ледь не забув, що один з наших - Тарас КАЧАРАБА змінив команду! Він перебрався зі "Слована" до "Славії". Пішов на підвищення. Зможе зіграти в 1/16 ЛЄ та ймовірно стане чемпіоном Чехії. Запрошення до лав збірної вже не за горами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2021, 10:45
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть