Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-01-18 08:07 Звитяги українського легіону в Європі на цьому тижні не були яскравими та все ж цікавого також ...

Звитяги українського легіону в Європі на цьому тижні не були яскравими та все ж цікавого також було чимало.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Манчестер Сіті - Брайтон - 1:0

Манчестер Сіті - Крістал Пелас - 4:0

Розпочинаємо з Олександра. Адже він дочекавшись свого шансу, відвоював собі місце в основі. Обидві гри він провів від дзвінка до дзвінка.

І знову Сіті впевнено набрав свої очки. Слід сказати, що вся команда останнім часом спіймала переможну хвилю. А всі розмови про перехід Зінченка одразу притихли.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Вест Гем - Бьорнлі - 1:0

В Андрія справи не такі веселі. Статус запасного йому ніяк не личить. Та що вдієш. Тренер відводить йому таку роль. Вихід на заміну в кінці матчу. Тільки в кубках є шанс потрапити до основи. Однак Ярмоленко не хоче залишати Лондон. Його можна зрозуміти.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Кальярі - 3:1

Аталанта - Дженоа - 0:0

Руслан грає в основі і в кубку і в чемпіонаті. В кубковій грі склалося все добре. Впевнено пройшли до чвертьфіналу. А ось в матчі чемпіонату якось не було звичної легкості. Занадто вальяжно провели перший тайм. У другому насіли на ворота суперника - та м'яч не бажав потрапити до сітки воріт. Втрата очок з аутсайдером не найкращий підсумок. Малиновського навіть замінили, але й без нього краще не стало.

Едуард СОБОЛЬ

Беерсхот - Брюгге - 0:3

Відбувши своєрідне покарання за нестримність в матчі ЛЧ, Соболь знову в основі. Безумовний лідер бельгійської першості не мав проблем. Поступово команда йде у відрив. Дост знову забив. Все у суперника "Динамо" зараз гаразд. Соболь отримав попередження в другому таймі і його від гріха подалі замінили.

Роман ЯРЕМЧУК

Гент - Антверпен - 0:1

Дуже беззубо розпочали матч господарі. По перерві активізувалися. Заробили пенальті. Та не реалізували (слід було дати вдарити Роману, щоправда й він іноді не збиває). А потім ще й пропустили контрвипад. Знову поразка. "Гент" здається в цьому сезоні вже не випливе. Яремчука продавати за дешево не хочуть.

Євген МАКАРЕНКО

Остенде - Кортрейк - 2:1

"Остенде" останнім часом набрав гарний хід. І вже підібрався до групи лідерів. Макаренко і Ко не зуміли перервати цю серію. Євген один зі стовпів у командній побудові. Його позиціям в основі поки ніщо не загрожує.

Мар'ян ШВЕД

Шарлеруа - Мехелен - 0:1

Мар'ян в основі! Ну й ну. Зарано його всі списали. Долучився наш хлопець до сенсаційної перемоги над одним з лідерів. Ще й в гостях. Ну тепер потрібно ловити цей шанс і продовжувати у цьому ж дусі. А далі ще й голи прийдуть.

Олександр ФІЛІПОВ

Сент-Трюйден - Хеверлі Лувен - 3:1

Перемогла й команда Філіпова. Олександр як відомо присів на лавку за нового тренера. Та він не опускає руки. Не той характер. Вийшов на заміну. Гадаю має повернути довіру. Подивимось.

Артем КРАВЕЦЬ

Коньяспор - Гезтепе - 2:3

Звична турецька перестрілка. Артем безпосередньої участі в ній не брав. Хоча це й дивно. Саме за такої гри у нього був шанс поповнити свій бомбардирський доробок.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Пардубіце - Ческе Будейовіце - 0:2

Наш центральний захисник в основі. Команда зіграла на нуль і взяла три очки. Що ще бажати.

Євген ШАХОВ

Аріс - АЕК - 0:1

АЕК - Атромітос - 2:1

Як я й передбачав новий тренер швидко розібрався хто є хто у його команді. Вже й результати є у вигляді очок. Євген першу гру розпочав на лавці (потім вийшов на заміну), а уже в другій грав в основі. Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ поза заявкою.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Пафос - АПОЕЛ - 2:3

Імениті гості зараз не такі й грізні. В турнірній таблиці розташувались навіть нижче "Пафосу". Тому очікувалась рівна гра. Так і вийшло. Однак реалізація у гостей була трохи краща.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Омонія - Ахнас - 2:0

Головний аутсайдер на Кіпрі ніяк не міг розраховувати на очки. Українець також не допоміг.

Дебют КАЧАРАБИ за "Славію" відкладається, МИХАЙЛИЧЕНКО й МОРОЗЮК до заявки не потрапили.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2021, 08:07
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (772 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 137

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть