Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-02-15 14:17 Андрій ЯРМОЛЕНКО зазнав пошкодження і пропустить найближчі матчі. Сподіваємось, що він оклигає якнайшвидше і допоможе збірній ...

Андрій ЯРМОЛЕНКО зазнав пошкодження і пропустить найближчі матчі. Сподіваємось, що він оклигає якнайшвидше і допоможе збірній у березневих матчах відбору ЧС.

Далі про звитяги інших українців на футбольних полях Європи.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Манчестер Сіті - Тоттенхем - 3:0

Знову Гвардіола дав відпочити Олександру в кубковій грі.

Там впоралися і без нього. А вже на матч чемпіонату Зінченко з'явився в основі. Лідер першості впевнено здолав чергового суперника. Продовжує запалювати Гюндоган (відзначився одразу дублем). Відсутність Де Брюйне фактично не позначається ні на грі, ні на результатах. Щодо Зінченка - то він має гарні стосунки з тренером і дозволяє собі жартувати з ним.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Кальярі - Аталанта - 0:1

Бергамаскі продовжують вдало виступати на всіх фронтах. Вийшли до фіналу Кубку Італії впевнено здолавши "Наполі". І в Серії А здобули гостьову перемогу. Руслан присів на лавку. І вийшов лише на заключні хвилини матчу. Ніяк тренер не знайде йому місце в своїх схемах. Коваленко ж поки взагалі ще жодного разу не з'являвся у футболці "Аталанти" на футбольному полі.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Сен-Жілуаз - Андерлехт - 0:5

Богдан продовжує вдовільнятись об'їдками зі столу. Виходить лише на кубкові матчі. Навіть цього разу на його рахунку один асист. Та Компані не бачить Богдана як основного лівого захисника. Ямаєць Кемар Лоуренс гравець якісний. Але чи Михайличенко гірший? Що ж тренеру, як то кажуть, видніше. Богдану залишається старатись та намагатись повернутись в основу.

Євген МАКАРЕНКО

Кортрейк - Стандард - 1:1, пен. 5:6

Хеверлі Лувен - Кортрейк - 3:1

Невтішний тиждень для Євгена. В кубковій грі тренер хотів дати йому відпочити. Та все ж довелось кидати в бій важку артилерію, щоб спробувати врятувати гру. І в компенсований час вдалося забити гол та перевести матч в овертайм. А потім били одинадцятиметрові удари. Макаренко свій забив. Та фортуна цього разу була на боці гостей.

Здається до матчу чемпіонату гравці "Кортрейка" так і не встигли оговтатись. Отримали два від Тома Анрі в дебюті і хоч далі володіли тотальною перевагою (у господарів вилучили гравця), завдали до трьох десятків ударів по воротах суперника врятуватись вже не зуміли.

Мар'ян ШВЕД пропустив тиждень через пошкодження (кажуть не дуже значне), а Едуард СОБОЛЬ не зіграв, бо матч відмінили (вітряно там у них в Бельгії). Хе-хе. Приїдуть до Києва то побачать як виглядає вітряно по справжньому!

Роман ЯРЕМЧУК, Роман БЕЗУС

Гент - Шарлеруа - 3:1

Гент - Мускрон - 4:0

Може хоч в кубку "Генту" пощастить. Обидва Романи вийшли в основі (Безусу щось останнім часом почали більше довіряти). Не встигли озирнутись як вже горіли 0:1. Лише в кінці матчу вдалося зламати суперника. Один з голів на рахунку Яремчука (переломний перший).

А в чемпіонаті Яремчук просто розійшовся не на жарт. Ймовірно перший хет-трик в кар'єрі! Плюс результатативна передача. Та й Безус допомагав в міру сил.

Артем КРАВЕЦЬ

Коньяспор - Бешикташ - 1:1, пен. 2:3

Артем не реалізував післяматчевий одинадцятиметровий удар. Правда не забивали і інші. А півфінал кубку був такий близький. Розчарування було настільки сильним, що на гру чемпіонату Кравець навіть не з'явився.

Микола МОРОЗЮК

Різеспор - Ерзурум - 0:2

Команда Колі впевнено падає на дно. Очікував, що це буде матч двох правих захисників з України. Але Бутко просидів весь матч на лавці.

Олександр ДАНЧЕНКО

АЕК - Волос - 4:2

Лариса - АЕК - 2:4

На матч 1/4 фіналу Кубку Греції з наших вийшов лише Данченко. І то в перерві його замінили. Правда гра була зроблена за перші 45 хвилин.

Подібна історія повторилась і в матчі чемпіонату.

Доречі за "Ларису" другий матч відіграв Максименко. Будемо надалі слідкувати і за ним.

Артур РУДЬКО

Пафос - Еносіс - 2:1

Нарешті це сталося! "Пафос" здобув три очки. З такииим скриипом. Та хоч так.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Ахнас - Карміотіса - 2:1

АЕК Ларнака - Ахнас - 3:1

Натомість команда Худоб'яка здобуває другу перемогу за тиждень. Ігор не забив. Але пробігав весь матч.

Та вже в наступній грі переможний поступ припинився. Шкода.

Роман ЗОЗУЛЯ

Леганес - Альбасете - 3:1

Зозуля з командою нічого не змогли вдіяти з одним із лідерів Сегунди. А самі знову опустились в зону вильоту.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Слован Ліберец - Ческе-Будейовіце - 0:0

Максим продовжує цементувати захист своєї команди. Нічия на виїзді з участником ЛЄ - серйозний показник. Очевидно перспективи у 20-річного захисника чудові! Адже Качараба зумів звернути увагу на себе чеського гранда. Стартові позиції Таловєрова можливо навіть кращі.

Олександр ЗУБКОВ, Сергій РЕБРОВ (тренер)

Мезьокьовешд - Ференцварош - 2:2

Лідер примудрився профукати фору в два м'ячі. Та це їм аж ніяк не завадить виграти титул. Розслабились. Харатіна не було навіть у заявці. За те повернувся Зубков. Вийшов на заміну у другому таймі. Доречі за господарів грають аж четверо наших! Але до основних можна зарахувати лише Олександра Нестерова (центральний захисник, що запам'ятався вболівальникам Запоріжжя і Львова).

Іван ПЕТРЯК

Фехервар - МТК - 1:2

А от "Фехервар" даремно розкидається очками. Так і другу сходинку не втримати. Петряку потрібно забивати і включатися по серйозному спір за звання найкращого бомбардира угорської ліги.

Богдан МЕЛЬНИК, Артем ФАВОРОВ

Кішварда - Залаегерсеге - 2:1

Черговий гол на рахунку Фаворова! Та три очки дісталися команді Мельника.

Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ

Тренчин - Дунайська Стреда - 3:3

Словацька першість поновилась з перестрілки в Тренчині. Для нашого чемпіона світу це не найкращий показник. Побачимо яка буде реакція тренера. Чи з'явиться Данило в наступній грі в очнові?

Дмитро ЛЬОПА

Динамо Загреб - Осієк - 1:0

До очного матчу обидва лідери підійшли з однаковим очковим доробком. Столичний гранд здобув важливу перемогу в напруженому матчі. Наші хлопці в "Осієку" сиділи на лавці. Чеберко так і не з'явився на полі (продовжуємо чекати на дебют Євгена). Льопу випустили на кілька заключних хвилин.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2021, 14:17
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть