Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Десна Динамо. Без експериментів! Выбор редакции

2021-02-20 13:37 Кожен наступний матч є найважливішим. Висновки від нічиєї з Брюгге зроблені. Тепер попереду чернігівська Десна. І ... Десна Динамо. Без експериментів!

Кожен наступний матч є найважливішим. Висновки від нічиєї з Брюгге зроблені. Тепер попереду чернігівська Десна. І тут втрачати очки абсолютно не потрібно. В чемпіонаті потрібно перемагати всі матчі, абсолютно всі. Тому пропоную ознайомитись із майбутнім суперником. Тим більше, що Десна розпочала рік з поразки від головного конкурента.

Сама гра проходила під снігопадом і на важкому полі. Команда Рябоконя не показала видовищного футболу. Все вирішили помилки. На такому полі помилки – річ звична. Проти Динамо поле буде набагато кращим. Чернігівська команда буде грати від оборони і шукати шанси в швидкісних атаках. Динамо ж може зробити експерименти у складі. Бо треба готуватись до матчу в Бельгії, відновлювати сили. Та Луческу може і далі награвати стартовий склад. Цікаво буде подивитись на стратегій проти команди, з якою в першому колі втратили перемогу.
Стартовий склад Десни завжди є прогнозованим. Зміни мінімальні. Основний воротар – завжди Євген Паст. Четвірка у захисті – Конопля, Тамм(Гітченко), Імереков і Мостовий. Пару опорних як правило грали капітан команди Огіря і Домбровський. Та в останньому матчі відбувся дебют Білошевського. Богдан на ділі довів, що є вже готовим гравцем для Прем’єр Ліги. Враження залишив дуже приємні. Був найкращим на полі, на мою суб’єктивну думку. На крилах атаки грають Калітвінцев, який любить забивати саме Динамо, і Гуцуляк. Під форвардом грає Тотовіцький. А єдиним нападником як правило виступає Будківський. Склад доволі збитий, зіграний. Основні плюси – хороша фізика, вміння вести боротьбу на кожному клаптику поля. І, безумовно, швидкісна трійка атакуюча. Я про Калітвінцева, Гуцуляка і Тотовицького.

Однак головною проблемою перед матчем з Динамо і став матч із Зорею. Богдан Білошевський не зможе зіграти через орендний договір. Капітан Владислав Огіря, стержневий гравець, і Юхим Конопля, який розганяє атаки правим флангом, перебрали жовтих карток. Це великі втрати для Десни, для структури гри.

Якщо розглядати матч із Зорею, то варто розставити акценти. Десна грала першим номером. Контроль м’яча, комбінації навколо штрафного майданчика. Зміна позицій від усього атакувального тріо. Особливо активно йде зміщення до лівого флангу, куди зміщується Тотовицький, Калітвінцев закриває. Тоді центральну зону, а Гуцуляк спарюється із Будківським. Цей варіант дуже цікавий тому, що звільняється правий фланг. Суперник, в нашому випадку Зоря, зміщується в захисті і звільняє фланг для Коноплі. В цьому матчі це дуже ефективно працювало, так і був забитий єдиний гол. Важливим елементом є гра через стовпа. Я про Будківського. Його задача зачепитись, відборотись і скинути під удар чи вривання партнерам. Силовий варіант в атаці – типова Десна. Тому так небезпечні і стандарти.
Продавити Десну в позиційній атаці вкрай складно. Бо команда має міцний центр, вкарй насичений. Тому важливо дозовано робити високий пресинг. Обрізки для Десни, коли суперник вривається в швидкісні зони, найбільш уразливі. Тому й не дивно, що Зоря підловила Паста на помилці. Поганий газон і слабке виконання удару від воріт. Все через бажання контролювати м’яч, виходити з оборони коротким пасом.

Чи буде Динамо ставити експерименти із складом? Давати відпочити гравцям стартової обойми? Я думаю, що не буде. Це не той суперник, з яким можна виходити запасними гравцями. Мінімальна ротація можлива на позиції Караваєва – Кендзьори. Можливо вийде інший воротар. Нещерет чи Бойко. І Де Пену може у старті поміняти Родрігес. Я не здивуюсь появі Супряги в старті. Динамо буде грати перим номером. Однак чи це є доцільними? Побачимо чи будуть тактичні зміни від тренерського штабу. В першому матчі з Десною Динамо грало агресивно першим номером, створило декілька 100% моментів. Але в той день нічого не залітало. Тому саме в чемпіонаті точно не буде економії сил і великої ротації.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.02.2021, 13:37
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть