Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вільяреал. Зустрічайте!

2021-03-11 16:33 Напередодні матчу ЛЄ трішки познайомимося з нашим суперником. Провінційний клуб з передмістя Валенсії вдруге випадає київському ...

Напередодні матчу ЛЄ трішки познайомимося з нашим суперником. Провінційний клуб з передмістя Валенсії вдруге випадає київському "Динамо". Взагалі "Вільяреал" порівняно недавно вибився в лідери іспанської ліги. Десятиліття клуб прозябав в нижчих дивізіонах. Але коли прорвався у вищий світ впевнено там закріпився.

Команда входить в топ-6 найсильніших за останні 20 років. Постійний учасник єврокубкових змагань. Поки без трофеїв. Хоча вже неодноразово наближалась до трофею. Насамперед Ліги Європи.

По персоналіям

Херонімо РУЛЛІ. Воротар. 28 років. Аргентинський кіпер. Добре про себе заявив в Сан-Себастьяні. Протягом 5 сезонів був там основним. Але потім якась кішка пробігла. Його віддали в оренду в "Монпельє" на рік, а потім відпустили в "Вільяреал". Та в новій команді Руллі вперше в кар'єрі не основний. В матчах чемпіонату грає Асенхіо. А ось в кубкових турнірах тренер йому довіряє. Такий принцип діє в більшості провідних клубах Європи.

Первіс ЕСТУПІНЬЯН. Лівий захисник. 23 роки. Дуже перспективний еквадорський захисник. За нього заплатили немаленькі гроші "Вотфорду" - більше 15 млн. Для "Вільяреалу" самі розумієте чимало. Він по орендах грав в іспанських командах. Тут він і приглянувся.

Пау ТОРРЕС. Центральний захисник. 24 роки. Головна перлина клубу! Вже зараз на ньому висить цінник більше 50 млн. Що й казати гравець основи збірної. Хороша фізика і блискуче вміння розпочинати атаки. Майже гарантовано продадуть найближчим часом до якогось гранду.

Рауль АЛЬБІОЛЬ. Центральний захисник. 35 років. Поряд з молодим досвідчений. Дуже вірний підхід. Рауль був в основному запасним і в "Реалі" і в збірній. Та при цьому був надійним і його викликали. Став і чемпіоном світу і чемпіоном Європи. Потім вирішив змінити ситуацію. Вже в "Наполі" став основним. А на завершення кар'єри повернувся на батьківщину. Раніше був універсалом. Грав іноді і на фланзі.

Маріо ГАСПАР. Правий захисник. 30 років. Ветеран клубу. Більше 10 років вірою і правдою служить команді. Справжній капітан. Останнім часом був травмований. Можливо тому "Вільяреал" так і забуксував останнім часом. Зараз ніби вже відновився. Але ще не грав. Тому цілком можливо гратиме Фойт.

Мануель ТРІГЕРОС. Центральний півзахисник. 29 років. Також близко десяти років в основі команди. Вихованець місцевої школи. Десь два роки тому сильно додав. Та останнім часом вже не так виблискує яскраво. Його функція більше відбирати м'яча. Хоча і пас у нього іспанський!

Дані ПАРЕХО. Центральний півзахисник. 31 рік. А за пас у "Вільяреалі" відповідає інший іспанець - Парехо. Фактично всю кар'єру провів у "Валенсії". Але перед початком нового сезону змінив обстановку. Не можна сказати, що там він закис. Ні. Там закисла ціла команда. А тут він справжній лідер. На нього сподіваються. Луїс Енріке вже до збірної викликає! Такий собі новий Хаві. Щоправда забиває частіше.

Мойсес ГОМЕС. Лівий півзахисник. 26 років. Ще один вихованець клубу. Кілька сезонів помаявся по орендах. Та останні два роки закріпився в основі. Зірок з неба не хапає, але Кендзьорі просто не буде.

Самуель ЧУКВУЕЗЕ. Правий півзахисник. 21 рік. Нігерієць. Гравець збірної. Але з юних літ в "Вільяреалі". Їхній Жерсон Родрігес. Тільки швидший і майстерніший.

Пако АЛЬКАСЕР. Нападник. 27 років. Після "Валенсії" цей іспанець захотів піднятися вище. Але в "Барселоні" з Мессі не зігрався. А ось в Дортмунді одразу запалив! Забивав одразу і багато. Та німці роблять ставку на молодь і відпустили його додому. З Холандом йому тягатись важко. Хе-хе. Щоправда і в Іспанії його жало притупилось.

Херард МОРЕНО. Нападник. 28 років. Головний форвард збірної Іспанії. Зараз з класними нападниками навіть там не густо. Для "Вільяреалу" він дуже крутий. Але навряд чи отримає десь шанс на вищому рівні. Такий собі Мората. Плюс мінус той же рівень.

Унаї ЕМЕРІ. Тренер. 49 років. Досвідчений наставник. Зарекомендував себе на євроарені, тренуючи "Валенсію" та "Севілью". Потім почав шукати більших грошей за кордоном. Та ні в "ПСЖ", ні в "Арсеналі" у нього не вийшло. Адже там очікування були надвисокі. Був ще й "Спартак". Та то йому напевно щось в голові помутнілось. Повернувшись до Іспанії, схоже знову націлився на трофей. Хоча насправді керівництво клубу в першу чергу прагне ЛЧ. А як це вийде - чи через чемпіонат, чи через ЛЄ - їм все одно. Клубу важливо, щоб хоча б раз на три роки потрапляти до ЛЧ і отримувати додаткове фінансування. Інакше можна скотитись до середняків.

В 2005 році іспанці нас обіграли. Чому б не спробувати взяти реванш.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.03.2021, 16:33
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть