Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Свіже повітря... Выбор редакции

2021-03-12 10:32 Не знаю як вам, друзі, а мені гра сподобалась, а перший тайм – то, на мою ... Свіже повітря...

Не знаю як вам, друзі, а мені гра сподобалась, а перший тайм – то, на мою думку, був найкращим в виконанні Динамо від Луческу. Динамо вперше за часів домнула Мірчі вийшло на поле не здобувати хоча б очечко, не «бицця – бороцця», а ГРАТИ в футбол, в той футбол, який ми любимо.

Так, ми грали на межі своїх можливостей.

Так, ми не змогли перемогти посередній іспанський клуб. Все так, але мені вчора не було соромно за МОЮ команду, як вчора двома годинами пізніше було соромно за Шахтар. А якби Циганков все –таки забив гол в середині першого тайму, то гра могла з скластись по – іншому сценарію. Але це все аби да каби… Та все ж таки надія ще не вмерла...

Тому багато писати про вчорашню гру не буду, згадаю лише декілька моментів.

Перше. Динамо не буде перемагати класних суперників до тих пір, доки не буде мати воротаря, який не відбиває м’яча перед собою та вміє грати на виходах. Другий гол – це гол імені Жори Бущана, хоча йому спряли і Миколенко, і Забарний. На мою думку Бущан грати на виходах та відбивати м’ячі вбік вже не навчиться.

Друге. Нападник...
Далі можна нічого не писати. З Бєсєдіна нападник – як з мене Володимир Сосюра. Я маю на увазі дистанцію між нападником і Бєсєдіним. Невже канєвські, лобановські, базилевичі, блохіни, шевченки з ребровими вимерли в Україні як мамонти в російській тундрі?
А чому б не випробувати Ваната, та ж того таки Кирила Попова, що пачками забиває в молодіжці? Та й закльований нами болонський хлопчик не сказав ще останнього слова. Та наше все – Бєсєдін…

Третє. І мабуть головне, про що писав ще під час трансляції матчу. Нам забили два центральні захисники, і забили не ударами головою після навісів, що давно є звичайним явищем, а на підборі та після стрімкої контратаки другим темпом. Це в першу чергу говорить про тактичну ненавченість та незрілість команди, а не про те, що це наш рівень чи відсутність досвіду. Знову і знову потрібно говорити про тренера команди. Бо хочемо ми чи не хочемо, а 49-річний Емері вчисту переграв хитрого лиса Карпат - 75-річного Луческу. Хто мав накривати тих же Торреса та Альбіоля в нашому карному майданчику? Де вони були? Та й чи знали вони, що потрібно було робити? А дивитись як дідок Альбіоль випереджує вдвічі молодшого юнака Забарного було сумно.

Другий тайм був чистим бенефісом Емері і щоб Луческу не робив, а переламати гру у нього нічого не вийшло. Другий тайм, точніше час після другого голу, це класичне "бицця- бороцця" по конспектам Хацкевича.

Якщо на весь світ плакати про брак досвіду, посилаючись на молодість команди, на Жору з захисниками, то ми далеко не підемо. Слухаєш Луческу і згадуєш сентенцію про те, що міста здають солдати, а генерали їх беруть.

Тому я згоден з Заховайло, який стверджує, що між Динамо та Вільярреалом провалля в РОЗУМІННІ гри. Але сказавши «А» потрібно говорити й «Б», що провалля в розумінні гри наявне між минулим футболом Луческу та сучасним футболом Емері. А Динамо нині грає так, як його програмує тренер.

Так, Динамо Луческу виглядає свіжіше, чим Динамо від Хацкевича - Михайличенко, але якщо його відшкребти від словесного вихваляння -то це те ж саме Динамо Хацкевича - Михайличенко, хоч і зодягнене у більш модні, але вже у вінтажні, костюми.

На мою ж думку Динамо потрібне свіже повітря. Вчора наша команда доказала, що вміє грати в футбол. Не весь час, лише якийся період, але ж може, може...

Все.

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.03.2021, 10:32
Skyf
Статус:
Эксперт (9879 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 161
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть