Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2021-03-13 09:50 Футбольна Європа виходить на фінішну пряму. В Україні також відчувається наближення кінця. Тут навіть уже й ...

Футбольна Європа виходить на фінішну пряму. В Україні також відчувається наближення кінця. Тут навіть уже й запах є. Щоправда в нас аромати ті ще.

Події тижня

  • запахло смаженим в Україні зрозуміло з яких причин. "Шахтар" захвилювався, що не виграє чемпіонат. І скандал у матчі з "Олімпіком" це лише квіточки.

Палкін і Ко включать усі свої можливості. В іншому випадку - голова з плечей. Є ще шанс перевести стрілки на Каштру, та чи в це повірить шеф.
  • в Англії продовжує валитись "Ліверпуль". Зрозуміти в чому причина - не здатен ніхто. Якби чемпіонат Англії розпочався після нового року, то команда Клоппа йшла би у зоні вильоту. На фоні такого глобального краху осічка "Манчестер Сіті" в дербі не виглядає, як щось незвичне.

  • а ось мадридське дербі завершилось в нічию. "Атлетіко" хоч і зберіг відрив, вже не може почуватись так впевнено як раніше. Очки "матрасникам" останнім часом даються не просто. А "Барселона", вибувши з ЛЧ, тепер спробує їх наздогнати.

  • "Баварія" надала фору у два м'ячі Дортмунду (Холанд майже в одиночку тягне команду). Та навіть це не стало на заваді перемозі. На кожного Холанда у Мюнхені є свій Левандовскі! Плюс набагато краще організована командна гра.

  • Матч тижня

    Матч з "Вільяреалом" вийшов досить цікавим. "Динамо", мені здається, показало все на що здатне на сьогодні. Луческу сказав грати в своє задоволення. Це означає, що не було віри в позитивний підсумок? Гадаю - так. Адже можна було йти витоптаною доріжкою і закритись в першому таймі, як то було в попередніх матчах.

    Діди тижня

    Зміна караулу. Мессі і Роналду поза чвертьфіналами ЛЧ. Молоді Холанд і Мбаппе обходять на повороті. Мессі ще намагався витягнути "Барселону" в безнадійній ситуації. Перший тайм був шикарний - найкращий зразок футболу. Але не реалізований пенальті психологічно зламав і самого Мессі і всю команду. Всі знають, що пенальті - це не його. Особливо важливі. Та хто мав бити як не Мессі?

    Бомбардир тижня

    Відзначаю в чергове хист Федеріко К'єзи. Йому б трішки більше допомоги від Роналду і він би витягнув "Ювентус". Мені здається, якби не цей трансфер на фінішній лєнті, Пірло було б зовсім кисло. Хоча й так радуватись особливо нічому. "Ювентус" потребує більшого підсилення.

    Анонс

    14 березня (неділя)

    16:30 Лейпціг - Айнтрахт

    Нагельсман може спокійно сконцентруватись на чемпіонаті і кинути рукавичку Мюнхену. По інтерв'ю гравців відчувається велике бажання зробити цей крок.

    17:00 Зоря - Динамо, Шахтар - Десна

    Четвірка лідерів. Можливо ключовий момент сезону. Хоча інтрига може закрутитись і ще більше. Але чому грати в один час? Ви розумієте логіку?

    18:00 Монако - Лілль

    Ніхто до кінця не вірить, що Париж втратить титул чемпіона. Та все ж, як не як лідирує до тепер "Лілль". Три очки з міцними монегасками можуть зміцнити їх становище.

    21:15 Манчестер Юн - Вест Хем

    Дві команди не виблискують мереживним футболом. Плюс Мойєс напевно має зуб на свою колишню команду.

    21:45 Мілан - Наполі

    Навряд чи "Мілан" повернеться на вершину. Але ще й місце в топ-4 далеко не гарантоване. Гаттузо ж шукають заміну. Та він з тих, що не здаються.

    15 березня (понеділок)

    21:45 Гент - Брюгге

    В цьому матчі має бути більше українців на один квадратний метр, ніж в одній команді з України.

    16 березня (вівторок)

    22:00 Реал - Аталанта

    Інтриги вже ніби й не багато. Та я сподіваюсь, що бергамаскі посприяють принаймі яскравій грі.

    17 березня (середа)

    22:00 Челсі - Атлетіко

    Завдяки голу Жиру Лондон має фору. Але "Атлетіко" в минулому сезоні, за подібних обставин, вибив грізний "Ліверпуль". Що вже якийсь "Челсі"!

    18 березня (четвер)

    20:00 Шахтар - Рома

    Якщо є бажання, щоб чемпіон України і надалі мав гарантоване місце в ЛЧ, треба обов'язково перемагати і сподіватись на невдачу "Рейнджерс".

    22:00 Вільяреал - Динамо Київ

    Легка прогулянка Валенсією. Короткий променад в теплих краях. Погріються на сонечку і з новими силами в чемпіонську гонку.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    13.03.2021, 09:50
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141
    Топ-матчи
    Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2   16 апреля 22:00
    Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть