Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2021-03-27 08:41 Події тижня перед перервою на матчі збірних, в першості України відбулися серйозні зміни в боротьбі за ...

Події тижня

  • перед перервою на матчі збірних, в першості України відбулися серйозні зміни в боротьбі за чемпіонський титул. Обидва лідери зустрічались з львівськими командами. Якщо "Динамо", після невиразного першого тайму, зібралось і в другому дотисло "Рух", то "Шахтар" програв. Без Степаненка захист гірників дав тріщину.

Тепер відрив складає 7 очок.
  • у Франції змінився лідер. "Лілль" несподівано програв аутсайдеру. Цим одразу скористався Париж. Кіліан Мбаппе у своєму стилі розривав захист "Ліону". А ще ж повертається Неймар!

  • схоже, остаточно розвіялися ілюзії "Ювентусу" зберегти скудетто. Філіппо Індзагі зі своїм "Беневенто" підставив ніжку своїм старим друзям. Десять очок до "Інтера" - це дуже багато. А попереду ще й друг Гаттузо! Тому навіть місце в топ-4 ще не гарантовано.

  • як я й прогнозував Мессі і компанія з новими силами кинулися навздогін "Атлетіко". Ліонель зараз в такій формі, що цілком реально це зробити.

  • Матч тижня

    Поза конкуренцію гра нашої збірної в Парижі з чемпіоном світу. Шевченко зумів здивувати фаворита тактичною задумкою. Через кадрову ситуацію гра в три центральних захисники була оптимальною. Але ще ж потрібно було, щоб футболісти виконали складне завдання. І вони зуміли! Фланги були на замку. Лише майстерність Грізманна і сліпота бокового арбітра дозволили чемпіону забити. Та справедливість відновилась. Заслужена нічия.

    Бомбардир тижня

    Нарешті Олександр Караваєв забив свій перший гол за "Динамо"! Вийшов на заміну з "Рухом" після перерви і двічі влучно пробив по воротах. Це настільки надихнуло Олександра, що він ще й видав супер гру в Парижі!

    Гол тижня

    І знову в цій номінації перемагає Сидорчук. Зрозуміло, що рикошет, але цей гол запам'ятається вболівальників надовго! Поки м'яч повільно котився в дальній кут воріт в голові промайнула вся історія українського футболу! Дуже емоційний момент.

    Дикість тижня.

    Не можу обійти увагою подію, що трапилась в Німеччині. І це буде не новина про те, що Льов влітку таки залишить збірну. Я про матч "Баварія" - "Штутгарт". До чого докотилась Бундесліга. Мюнхен, після вилучення в дебюті матчу, в десятьох просто розірвав міцного середняка - 4:0! Як таке можливо??? Це не серйозно. Виходить, що "Баварія" може грати в меншості і бути недосяжною! Фора в одну фігуру!

    Анонс

    27 березня (субота)

    19:00 Норвегія - Туреччина

    Фантастичний хет-трик Бурака Йїлмаза в матчі з Нідерландами зробив турок лідерами групи. Але знаючи ментальність цієї збірної я не здивуюсь, якщо цього разу три заб'є Холланд.

    21:45 Сербія - Португалія

    Старі знайомі. Частенько вони грають між собою останнім часом. Жереб. Враховуючи, що третім топом групи є Ірландія, очікую непросту кваліфікацію для Португалії. Ці команди можуть фізично задав ти будь-кого.

    28 березня (неділя)

    21:45 Україна - Фінляндія

    Головне питання як пройде відновлення у наших. Щодо тактики, то грати в три центральних цього разу буде досить дивним. З іншого боку дефіцит флангових гравців в атаці. Як там Ярмоленко?

    30 березня (вівторок)

    21:45 Вельс - Чехія

    Нічого цікавішого не знайшов. З іншого боку матч за 2 місце в групі. У чехів роззабивався "молотобієць" Соучек. Валійці ж сподіваються на Бейла. А я хвилююсь за Гіггза. Ох загремить Райян!

    31 березня (середа)

    21:45 Україна - Казахстан

    На папері найлегший суперник. Недооцінка - головний ворог в таких матчах. Очки втрачати не можна.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    27.03.2021, 08:41
    27.03.2021, 08:41
    364805 2 Internat, sieben
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
    Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть