Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Справжній вболівальник завжди із своєю Командою! Выбор редакции

2021-04-15 22:08 Хочу озвучити декілька думок. Сьогодні подивився на ютуб каналі Ультрас Динамо в’ю між двома представниками динамівської ... Справжній вболівальник завжди із своєю Командою!

Хочу озвучити декілька думок. Сьогодні подивився на ютуб каналі Ультрас Динамо в’ю між двома представниками динамівської ультри. Завжди є повага до людей, які кажуть цікаві і розумні речі. Як і повага до людей, які їздять на всі виїзні матчі Динамо. Коли ходиш на футбол, в нормальних умовах, тобто мова про походи на футбол доковідного періоду, то раніше завжди був яскравий перфоманс.

Підтримка Команди – завжди надзвичайно важлива річ. На сьогодні перфоманс на тих декількох матчах, коли для глядачів були відкритий вхід, перфоманс на стадіоні направлений не на підтримку Динамо, не на підтримку гравців Команди, які грають. Все має однобічність. І ця однобічність направлена виключно проти тренера і власників Динамо. Ультрас працює лише в одному напрямку. Це вважається важливим.
Чи можна при цьому називатись Ультрасом Динамо? Можна. Взагалі можна називатись як завгодно. Бо історія розділена на етап до липня 2020 і після нього. До липня все визрівало. Липень став таким, що чаша у багатьох переповнилась. Так переповнилась і засліпила, що на словах є підтримка Команди, а на ділі перфоманс і підтримка на стадіоні іде проти Динамо. На мою думку – не любов до Динамо. Це любов до себе як Ультри Динамо. Тобто активне угрупування вболівальників поставило себе вище Команди. Існує лише одна позиція. Це ж добре. Кожен має право на позицію. Та от чомусь себе називають порядними, а інших людей, які підтримують той напрямок, який зараз обрало Динамо… вони що непорядні? Хто має право визначати порядність?

Що таке сліпота? Я вже писав багато разів. Група людей, які називаються Ультрас Динамо, півроку тому заявили, що вони бажають Динамо поразок, виключно поразок. Бажають провалити сезон. З якою метою? Щоб пішов Луческу. Не говорячи вже про те, що була офіційна заява від них про підтримку Реброва в матчах ЛЧ між Динамо і Ференцварошем. Виходить, що люди, які вболівають за Динамо бажають рідній Команді виключно поразок. Це лютий треш. Позиція проти Динамо із Суркісами і з Луческу може мати місце. Але у цих людей немає ніяких альтернатив. Вони не можуть запропонувати виходу. Не можуть згрупуватись і викупити Динамо, призначити власного тренера, змінити менеджмент, здійснювати трансфери і розвивати Динамо. Чому? Бо одна справа робити шоу і інша – працювати кожен день над розвитком такого складного механізму, як футбольний клуб.

Сьогоднішні заяви – взагалі трешовість всім трешовастям. Виявляється, що відставка Луческу і відхід Сукркісів від Клубу – буде свято із свят, куди більшим за свято Чемпіонства. Правда всі ж не розуміють, що президентом Динамо може стати умовний льовачкін чи колесніков, а головним тренером срна чи Шевчук. А у кого ще є гроші і кому продати Динамо. Китайцям, шейхам, американським магнатам? Ну-ну)). Але найбільший треш від ультри – те, що виявляється Динамо купило всі перемоги в чемпіонаті. Так, вдумайтесь. Динамо купило перемогу в чемпіонаті шляхом підкупу інших клубів. І що Луческу нічого не змінив. Що він все і всіх купив. Напевно Палкіна і Ахметова теж Луческу і Суркіси купили, а з ними і всю шахту… І що між шахтою і Динамо суцільні договорняки… І що перемоги Динамо не приносять тих емоцій, які були колись, до приходу Луческу, що перемогам не радієш…

Я послухав все це і мені стало надзвичайно сумно, що ненависть до декількох людей настільки засліплює. Люди живуть минулим і любов’ю до себе, як до людей, які вміють підтримувати команду дома і на виїзді яскравими перфоменсами. І майбутнім, в якому знову вони будуть головними дієвими особами всіх матчів… Це не лікується, нажаль…

Дякую за вашу увагу!

P.S. Хочу озвучити свою позицію. Я також дуже хотів би, щоб Динамо було успішним і прибутковим футбольним проектом, щоб головним тренером був Гвардіола і поряд із Миколенком, Забарним, Шапаренком і Циганковим грали Серхіо Рамос, де Брюйне в Мбапе. І щоб Динамо кожного року грало у фіналі ЛЧ. Мені теж критично не сподобалось призначення Луческу. І я не підтримую членство ГМС у всім відомому політичному проекті. Як і його близька дружба із кумом відомо кого. Та я не може не констатувати той факт, що при Луческу Динамо прогресує, що всі гравці стартової обойми за цей період спрогресували як індивідуально, так і Команда в цілому. І що у старті виходить по 9-10 українців. І що є результати, є гра, є перспективи, є фундамент І що на основі цього фундаменту можна будувати. І я отримую максимум позитивних емоцій від перемог рідної Команди, дуже хвилююсь коли результати негативні і бажаю Динамо з Луческу виключно перемог. І що я проти того, щоб президентом будь-якого клубу і головою федерації футболу були рідні брати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.04.2021, 22:08
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть