Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном (Підсумки сезону. Частина перша.) Выбор редакции

2021-06-05 13:17 Поки вся наша увага зосереджена на збірній України ми підведемо підсумки виступів наших легіонерів. Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ ... Наші за кордоном (Підсумки сезону. Частина перша.)

Поки вся наша увага зосереджена на збірній України ми підведемо підсумки виступів наших легіонерів.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ (Аталанта)

43 матчів 10 голів 11 передач

"Аталанта" втримала свої позиції на внутрішній арені. Навіть була зовсім поряд з трофеєм. Та й на міжнародному рівні вдалося знову пробитися до стадії плей-офф ЛЧ.

Руслан після конфлікту з Гомесом отримав більше ігрового часу. Навесні він був одним з лідерів команди. Найкращий асистент Серії А - визначне досягнення українця. А забивати йому вдавалося й раніше.

Олександр ЗІНЧЕНКО (Манчестер Сіті)

32 матчі 0 голів

Помітного прогресу досяг і Олександр. Команда у нього ще майстерніша. Тому є й трофеї. Щоправда головний - кубок ЛЧ здобути не судилося. Зінченко в другій частині сезону став основним гравцем. Про це свідчить той факт, що він грав у ключових, важливих матчах. Статистика забитих м'ячів скромна. Але це більше пов'язано з тією роллю яку відводить йому тренер в побудові гри.

Андрій ЯРМОЛЕНКО (Вест Хем)

21 матч 3 голи

Знову травма завадила Андрію. Ще восени він був першим-другим на заміні. Але вже після Різдва остаточно випав з основної обойми. Що втримує Ярмоленка у "Вест Хемі"? Гадаю смачний контракт. Він шукатиме кращі варіанти після ЄВРО, але не впевнений, що з того щось вийде. "Молотобійці" в наступному сезоні гратимуть в єврокубках, а отже буде більша ротація складу.

Роман ЯРЕМЧУК (Гент)

43 матчі 23 голи 8 передач

Всі намагання минулого літа перебратися до топ-чемпіонату завершились нічим. Довелося допомагати "Генту" і надалі. А робити це було дуже важко, адже команда пішла під укіс. Лише вкінці сезону вдалося отямитись і на фініші заскочити у останній вагон та зачепитись за єврокубки. Цілком ймовірно, що вже цього разу Романа таки продадуть.

Роман БЕЗУС (Гент)

37 матчів 7 голів 4 передачі

На початку сезону здавалося, що тренери списали Безуса. Та навесні наш хлопець настільки додав, що навіть Шевченко не встояв і довикликав його до збірної на ЄВРО. І справедливо, бо саме Роман був тим двигуном, що тягнув вгору команду.

Артем КРАВЕЦЬ (Коньяспор)

30 матчів 9 голів 2 передачі

Артему так і не вдалося поїхати на ЄВРО. А в Туреччину він для того й поїхав, щоб бути на виду. Восени я ще давав йому шанси, то по весні він втратив віру. Особливо підкосила його гра на кубок де він не реалізував пенальті. Після того Артем вже більше сидів на лавці та виходив зрідка на заміну.

Микола МОРОЗЮК (Різеспор)

33 матчі 0 голів

Гарно влаштувався Коля в Туреччині. На середняка ліги він цілком тягне. Такий собі Караваєв на мінімалках і з бородою. В такому віці шукати, щось краще не розумно.

Іван ПЕТРЯК (Фехервар)

42 матчі 13 голів

Іван досягнув найкращих статистичних показників в кар'єрі. Інша справа, що його команда дещо здала позиції і значно відстала від лідера. Як би там не було для збірної цього не достатньо. І ще питання чи є інтерес до Петряка від більш іменитих клубів.

Олександр ЗУБКОВ (Ференцварош)

33 матчі 5 голів

Натомість Зубков, хоч і показав скромнішу статистику їде на ЄВРО. Все-таки дебют в груповому турнірі ЛЧ! Тому після дебюту восени в збірній він постійно не тільки викликається але й отримує свій ігровий час. Гадаю, що Зубков намагатиметься знайти кращі варіанти продовження кар'єри, адже без Реброва очікується спад клубних амбіцій.

Ігор ХАРАТІН (Ференцварош)

36 матчів 6 голів

А ось Ігор програв конкуренцію у збірній. Хоча і отримав шанс. В клубі він безумовно основний гравець. Навіть став пенальтистом. У мене таке відчуття, що Харатін мав би більше шансів заграти у збірній Угорщині. Звісно батьківщину не обирають, але збірну вибрати за правилами FIFA обрати можна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.06.2021, 13:17
05.06.2021, 13:17
369077 1 Internat
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть