Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Стиснемо кулаки й почекаємо. Выбор редакции

2021-06-18 19:04 Стиснемо кулаки й почекаємо.

Навіть не думав писати, але вже достали хейтери Малиновського та Зінченко.

Так, гра з македонцями породила не тільки надію, але й дуже багато питань.

Перше й головне питання – другий тайм, що це було? Якщо в першому таймі ми переграли македонян, як Сантос з Пеле збірну пінгвінів в Антарктиді, то те, що ми побачили в другому таймі, знову заставило нас задуматись і почухати потилицю. Невже все –таки у нас не досить фізичних сил, щоб рівно грати обидва тайми. Чи тренери дали команди грати середнім блоком? Чи гравці самі підспудно вирішили захистити перевагу в два гола. Чи наша УПЛ така слабка, що не заставляє напружуватись наших збірників?

Я ще раніше писав, що збірна Північної Македонії – це силова команда, команда, що бере своє за рахунок більш швидкісної та силової гри. Здається так і вийшло. Другий тайм, коли тренер македонян змінив структури гри і кинув в бій Трайковського та Чурлінова, призвів до того, що ми з вами хапались за голову, серце, пили корвалол та щось більш міцне й молили богу, щоб пронесло, а гра щоб завершилась як найшвидше.

Але давайте скажемо чесно, навіть в цей час наша збірна дивилась більш цікаво. І якби не супер гра воротаря македонян Дмітриєвські, так би й вийшло. Два сейва після двох ударів Малиновського (включаючи пенальті) дорого стоять.

До речі, хейтери, Малиновський до 85 хвилини, до нереалізації пенальті, він за підрахунками Whoscored.com був другим на полі – 7,9 балів (після Бущана – 8,0). А у незадовго до цього заміненого Яромоленко – 7,8. Але все зіпсував незабитий одинадцятиметровий. По результатам гри той же Whoscored.com відвів йому третє місце (після Бущаща, та Ярмоленко). А Instat, наприклад, за підсуками гри відводить йому друге місце після Ярмоленко.

Та чи можна хейтити гравця, що здійснив:
- 60 торкань;
- 2 явних момент (найбільше);
- 5 ключових пасів (найбільше);
- 4 пасів під удар (найбільше);
- 6 ударів по воротам, з них 5 влучних (найбільше, у того ж Ярмоленко 5 ударів, але лише 2 влучних);
- 37 передач, з них 30 точних (81%, що для атакуючого гравця є досить високим значенням. Наприклад, у того ж Ярмолено – 77% точності передач).

Я не сумніваюсь, що якби Малиновський реалізував пенальті, то він би був визнаним найкращим гравцем матчу. До того ж він грав на не звичному для себе місці. Та сталось те, що сталось.

Зінченко. Так, не найкраща гра, але 3 ключові передачі, 4 відібраних м'яча з 5-ти спроб, 44 передачі з точністю 77% та участь в другому забитому голі - багато чого стоять.

Ярмоленко, здається, переживає свою другу молодість. Він капітан. Справжній капітан. Єдине, що визиває все ж таки сумнів, це його фізична готовність. Поки ще 70 хвилин – це його межа.

Нарешті Бущан вчора зіграв бездоганно. Вартість його росте. І Динамо може почати наступний сезон знову з Бойко в основі.

Сподобався також Шапаренко. Він наряду з Зінченко вдало розганяв атаки. Але…але… Але навіщо йому потрібно було пірнати в сільський багнючий ставок без води, думаючи що це води Мальдів, чи в крайньому випадку Анталії. Може тому, що це звично проходить з нашими арбітрами і так нас вчили… Але це пірнання відбиває все бажання хвалити гру Миколи, бо не по-чоловічому.

Микола, тезко, пора вже ставати мужиком, а не балуваною принцесою. Ти ж талановитий гравець. Так будь же ним!

І, чесно кажучи (велика артилерія – плі) найменш помітним, щоб не писати - найгіршим, гравцем матчу, на мою думку, був наш любимчик – Віталій Миколенко. Він після гри раніше з фінами, а недавно і з нідерландцями, здається, боїться помилитись. І ось ця думка, так засіла в голові Віталія, що не дозволяє йому зіграти так , як він вміє. На мою думку тільки цим можна пояснити його флегматичну інертність в атаці та якусь боязкість в захисті. Та, здається, ми його просто переоцінили і 25 мільйонів він, на жаль для Суркіса, не вартує. За таку суму Миколенко ніхто не купить. Ніхто. Якщо й купить… «Неаполь», я гадаю, задумався.

А може то й же "Неаполь" вже дивиться в сторону Яремчука, якого так недооцінили в Динамо. Я думаю, що порівнювати Яремчука та Бєсєдіна, нині найкращого форварда Динамо, це те ж саме, що порівнювати мрію з буденністю. А бездумна гра Артема п'яткою на 93 хвилині змусила хвататись за серце всю Україну і знецінила його на деяку суму з цифрою з шістьма нулями.

На жаль, на жаль, в патронташі Шевченко не так і багато футболістів, на які можна розраховувати. Десь 13-15 гравців основи. Наприклад, Циганков, мій найулюбленіший гравець всієї нашої УПЛ, ще не набув тих кондицій, які ми звикли бачити.

Перемога не тільки в Африці перемога, а навіть на Альфі Центаврі. Але її потрібно забути. І виграти в Австрії, яка ой яка непогана команда.

Стиснемо кулаки й почекаємо та підтримуєм нашу команду, так як підтримує її сім'я нашого коуча.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.06.2021, 19:04
Skyf
Статус:
Эксперт (9852 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 158

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть