Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чекаємо... Выбор редакции

2021-07-02 12:29 Одже, завтра Англия - Україна. Сказати, що це вирішальна гра – не скажу, тому що ми ... Чекаємо...

Одже, завтра Англия - Україна.

Сказати, що це вирішальна гра – не скажу, тому що ми вже й так стрибнули вище криш. Якщо , дай боже, переможемо, то це буде щось схоже на політ собаки Лайки в космос ( Гагаріна прибережемо на потім, як і Армстронга).

Звідусиль сиплються компліменти Шевченко і К за те що і грі зі шведами перейшли на 1-3-5-2 з двома опорниками.

Так то воно так. Але ж...

Звичайно Шевченко, знаючи про швидкісні контратаки шведів, хотів наситити на центр захисту, зменшити розриви між гравцями. Та я б не сказав що це спрацювало, а коли й спрацювало - то зі скрипом, як підвода без змащення. Бо згадайте, як наш лівий фланг хоч й прогинався, але все ж таки зумів з гріхом пополам протистояти Кулушевськи, а ось правий фланг захисту тріщав, як перегартована сталь під ударами.

Ви ж бачили, як вільно приймав м’яча Фосберг, коли забивав гол у відповідь. Де був Сидорчук, де був Караваєв, де? Пустоти були помітні навіть моїм дилетанським оком. Мені якраз здалось, що нам не вистачало гравця в середині поля, бо Караваєв не зумів, на відміну від Зінченко, закрити всю праву бровку.

Англійці ж найкраще грають якраз в центрі поля. У всіх матчах центр поля залишався за ними. Тому ця команда й не пропустила жодного ще поки м’яча. А маловідомий мені Гріліш (я мало дивися Астон Віллу) – це фантастика, суперстар, сучасний Гаскойн. І слава богу, що новий блондинісний Фоден та Кейн випадають з гри. Але ж є Стерлінг, який карає за найменшу помилку і буде грати проти Караваєва з Сидорчуком, які в грі зі скандинавцями, не те що не вразили, але зіграли просто посередньо та й швидкість у них дозвукова, як у поршньових літаків.

Тому я не думаю, що ми повторимо шведську модель в грі з кельтосакцями. Що придує Шевченко та його штаб – не знаю, але вже щось крутить в животі, чекаючи на цю гру. Гадаю, що все ж таки ми зіграємо в класичне 1-4-2-3-1.

І до речі, не знаю, чи вийде Миколенко? Не впевнений. На мою думку він може вийти лише за однієї умови: якщо буде грати Зубков.

Нашу команду вважають найслабшою серед чвертьфіналістів, та навіть заздрять англійцям. Та чи це так? Почекаємо. Залишились якісь 34 години.

Звичайно вірю в успіх. Бо як же без цього.

Р.S.

Про вчорашній матч Динамо проти Базеля: грали піонери дружини ім. Павлика Морозова проти піонерів з дружини ім. Марата Казея. Та, мабуть, все ж таки навіть не піонери, а жовтенята.

А гол після підстрибування Цитаїшвілі може стати класикою, як і втрата мяча Гармашем, що призвела до третього голу.

А сьогодня Бельгія - Італія!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2021, 12:29
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть