Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. В очікуванні підсилення. ч.1. Выбор редакции

2021-07-06 19:00 Євро продовжується, хоча для нас воно вже скінчилось. Гравці Збірної роз’їхались хто куди. Одні бригадою в ... Трансферні пошуки. В очікуванні підсилення. ч.1.

Євро продовжується, хоча для нас воно вже скінчилось. Гравці Збірної роз’їхались хто куди. Одні бригадою в Чорногорії, інші в Туреччині, хтось у Вінниці, є і такі, які одразу поїхали без відпустки на збори. Кожному своє. Часу до початку сезону вкрай мало. І хоча матч за Суперкубок перенесли, цілком можливо він взагалі не відбудеться, але сезон стартуватиме і треба одразу включатись.

Саме тому на другі збори поїдуть вже всі. Вся основна обойма. Як і не поїдуть багато з тих, хто зараз на зборах. Хочеться вірити в те, що найближчим часом відбудеться і підсилення. Кажуть, що Ловріч вже збирається в Київ. Але це інстаграмні чутки. Цілком можливо, що це будуть лише Коробенко, Антюх і Кулач. А може жоден з них не пройде атестації. Поки на мене найбільш приємне враження склав Коробенко. У людини прекрасний пас на 40-50 метрів. Він гарно тримає структуру гри і якісно підключається до атак. І знову виникають питання по центрфорварду. Кулач, Супряга і Ванат. Жоден з них не відповідає рівню ЛЧ на сьогодні. Ванат є перспективним надзвичайно. Але це все перспективи. Буде брати Динамо іншого форварда? Чи підпише Кулача і зробить ставку на нього? Центр поля і далі виглядає оголеним лише із трьома готовими гравцями. Я про Буяльського, Сидорчука і Шапаренка. Тому саме в цю зону необхідно підписати гравця, який створив би реальну конкуренцію. Навіть не гравця, а гравців.
                                                    Лука Іванушиц

Хочеться розпочати одразу із важковаговика. Гравець вже збірної Хорватії, якому наразі 22 роки. Один із головних активів Динамо Загреб. Про інтересе до Лукі від Динамо говорять вже давно. Його трансферна вартість продовжує зростати. Гравець додає на очах. Саме зараз той час, щоб його підписати. І тут вся надія на Вукоєвича і його переговорні здібності. Бо через рік Іванушиц буде вже нам не по кишені. Зараз же це чітке підсилення під ЛЧ. Хорват може зіграти одразу на двох позиціях. Як на позиції Шапаренка, розганяючи атаки з глибини за рахунок сольних проходів і розрізних передач, так і на позиції Буяльського. Де Лука виглядає так само лаконічно, як Віталій. Лаконічно в гарному сенсі. Вміє він знаходити простір в штрафній, відриватись від захисників, давати різницю. Це готовий гравець, який підсилить Динамо одразу.

                                                     Александру Чікалдау

24-х річний гравець збірної Румунії і місцевої Крайови. Він вже переріс свою команду, переріс цей чемпіонат. Необхідно рухатись далі. Не думаю, що інші румунські команди можуть собі дозволити цей трансфер. Не відомі і апетити керівництва клуба. По контракту залишається рік. Тому це великий аргумент. Як і те, що гравець може працювати із Луческу в великому клубі. Впевнений, що гравець добре знайомий нашому тренеру. І якщо він буде зацікавлений, то цей трансфер може здійснитись. Безумовно це більш скромний варіант, ніж Іванушиц. Але це також гравець, який може нас підсилити одразу. Якщо не витиснути зі старту Шапаренка чи Буяльського, то бути першим на підхопленні. Чікалдау – універсальний футболіст. Так, він більше адаптований під гру 10, тобто на позиції Буяльського. Технічний гравець з ударом з обох ніг, з вибуховістю, вмінням діяти в обмеженому просторі і часі. Але румун має і дистанційну техніку, так само може розганяти атаки з глибини. Добротний гравець для нашого чемпіонату. Точно підсилення.

                                                           Ладіслав Крейчі

22-х річний чех Спарти Прага. Це гравець виключно опорної зони. Високий, потужний, швидкісний. Цей гравець типовий для чеської школи. Він дуже непоступливий у боротьбі. Іноді буває надмірно жорстким. Але це все повинно пройти із досвідом, коли гравець навчиться дотримуватись рамок. Найбільша чеснота Ладіслава – гра на другому поверсі. Як у захисті, так і у нападі. Це є альтернатива Сидорчуку. Гравець із потенціалом і у тому віці, коли ще є куди прогресувати. Динамо для нього – великий стрибок вперед у кар’єрі. Для Динамо – інвестиція в перспективного опорника, який багато чого вміє на футбольному полі. Це безумовно гарне підсилення під чемпіонат на сьогодні, і на ЛЧ у майбутньому.

Після перших зборів трансферна діяльність Динамо активізується. Важко казати про придбання. Але точно буде проведена велика робота по гравцям на вихід. Повертаються 10 гравців основної обойми. І я сподіваюсь, що таки будуть трансфери під ЛЧ. Тому цей блог – просто бажання нагадати про те, що підсилення необхідне. Та вплинути на ситуацію не в наших силах.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.07.2021, 19:00
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть