Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нові герої Європи

2021-07-11 15:13 В сьогоднішньому світі важко когось здивувати новими іменами на великому форумі. Всі футболісти під лупою. Та ...

В сьогоднішньому світі важко когось здивувати новими іменами на великому форумі. Всі футболісти під лупою. Та все ж спробуємо виділити тих, кого ми запам'ятаємо за виступами на цьому ЄВРО.

Жеремі ДОКЮ. Бельгія. 19 років. Нападник. "Ренн" Франція. Буквально затероризував захист італійців у чвертьфіналі.

Заробив пенальті. Дуже дивно, що Мартінес тримав такого мобільного гравця на лавці. Можливо він вважав, що Жеремі не дуже вписувався у схему, адже йому зручно грати на фланзі нападу. Та травма старшого Азара змусила таки зробити ставку на молодого гравця. Тепер за Докю полюють всі скаути Європи. "Ренн" в минулому році заплатив "Андерлехту" 25 млн. Отож цінник на Жеремі дуже великий.

Йоахім МЕЛЕ. Данія. 24 роки. Захисник. "Аталанта" Італія. З легким серцем бергамаскі можуть відпускати Госенса. Меле і забивав і роздавав. Сидіти на лавці йому вже не камільфо. Відмінна робота скаутів "Аталанти", які викупили його взимку у "Генка" за 10 млн. Тепер він коштує мінімум втричі більше. Особливо він підходить під схему в три центральних захисники і вся ліва бровка в його розпоряджені.

Мікель ДАМСГОР. Данія. 21 рік. Півзахисник. "Сампдорія" Італія. А чи побачили би ми Мікеля якби не драма з Еріксеном? Звісно Дамсогору ще слід обрости м'язами. Та вже зараз помітно, що талант у хлопця неабиякий. А які шикарний удар з далекої відстані. Єдиний кому вдалося забити прямим ударом зі штрафного на ЄВРО. Дещо бракує йому лише швидкості. Та через кілька років "Сампдорія" добре заробить на данцю.

Дані ОЛЬМО. Іспанія. 23 роки. Півзахисник. "Лейпціг" Німеччина. Надзвичайно цікава доля Ольмо. Вихованець академії "Барселони". Але в юному віці зробив дивний крюк в кар'єрі, перебравшись до загребського "Динамо"! Що цікаво він при цьому залишався на олівці у тренерів іспанських "молодіжок". Коли Дані явно переріс рівень чемпіонату Хорватії і перебрався в бундеслігу дуже швидко Луїс Енріке почав робити на нього ставку. Саме Ольмо на найближче десятиліття буде обличчям "фурії роха".

ПЕДРІ. Іспанія. 18 років. Півзахисник. "Барселона" Іспанія. В такому юному віці стати незамінним в елітному клубі і елітній збірній - це неймовірно! Нарешті каталонці не прогадали з трансфером. На Канарах ще багато таких талантів? Культура пасу в симбіозі з відмінними фізичними даними - це вибухова суміш. Може й перевершити Іньєсту.

Федеріко КЬЄЗА. Італія. 23 роки. Нападник. "Ювентус" Італія. Серед італійців я б відзначив Спінаццолу. Саме він був найкориснішим гравцем скуадри. Та найбільшим талантом цієї команди є все ж Федеріко. Вже перший сезон в "Юве" довів його талант. Він вже перевершив свого батька і обіцяє вирости в суперзірку. Мені навіть здається, що з часом він би зміг грати і як центральний нападник.

Джанлуїджі ДОННАРУММА. Італія. 22 роки. Воротар. "ПСЖ" Франція. Знайшовся наступник славетного Буффона. І як же прикро вболівальникам "Мілану", що такий кіпер перебрався в Париж. Фізичні дані Джанлуїджі фантастичні. Харизма з віком прийде.

Дензел ДУМФРІС. Нідерланди. 25 років. Захисник. "ПСВ" Нідерланди. В "помаранчевих" ніколи талантів не бракує. Навіть дивно, що Думфріс заставив про себе говорити так пізно. На своєму фланзі він буквально топтав своїх опонентів. По хорошому агресивний вінгер. Ейндховен тепер добре заробить.

Ренату САНШЕШ. Португалія. 23 роки. Півзахисник. "Лілль" Франція. Це з рубрики перевідкриття. Ренату запалив ще на попередньому ЄВРО. Згодом за ним була черга з бажаючих купити. Та схоже молодий вік таки дався в знаки. Перегрузка відбулась у Франції. Там він став чемпіоном і впевненість повернулась. В центрі поля він просто термінатор. Зупинити його просто не реально. Тепер головне, щоб знову він не випав з гри на чотири роки.

Калвін ФІЛЛІПС. Англія. 25 років. Півзахисник. "Лідс" Англія. Я чекав, що засяє Фоден. Та Саутгейт грає за такої тактики, що виділяються опорники. І Філліпс уже в першій грі показав лідерські якості. Він встигає всюди. Бульдог. Едгар Давідс. З таким гравцем в центрі можна штурмувати будь-які вершини. А ще ж рік тому людина грала в чемпіоншипі!

Деклан РАЙС. Англія. 22 роки. Півзахисник. "Вест Гем" Англія. Тепер я зрозумів в чому секрет успіху "молотобіців". З такими хлопцями як Райс і Соучек можна лякати всіх фаворитів. Ось тільки втримати Райса буде важко. Що підкупає у Райсі - це чіткість і холодна голова. Він не випадає, не губить позицію.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.07.2021, 15:13
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть