Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І погнали наші селюків... Выбор редакции

2021-08-19 11:59 Вчора Інгулець , команда з селища Петрово (населення – 7,1 тис.) , як сказав С. Лавриненко, ... І погнали наші селюків...

Вчора Інгулець , команда з селища Петрово (населення – 7,1 тис.) , як сказав С. Лавриненко, коуч селян, грала проти збірної України, посиленої Гармашом та де Пеною.
І що ж, що змогла зробити команда, яка стала восьмою на континенті? Нічого, навіть не спромоглась забити гол, за неї і для неї це зробили сільські футболісти.

Не буду питати, чи соромно динамівцям? Не буду, тому що соромно мені. Я, думаю, й вам, колеги. На поле, на своє рідне футбольне поле вийшли розбещені, втомлено ситі хлюсти, піжони, що хотіли одною лівою перемогти нахабних селюків, які в трьох турах нинішнього чемпіоната не зуміли взяти жодного очка. Вийшли і погнали наші селюків: ми попереду, а селюки ззаду.

Відмазка, що, як сказав тренер Динамо (?) Є. Карас, «команда з Луческу і без нього - зовсім різні речі» - маячня, безглуздя та, якщо хочете, бредня. Не можуть професіонали залежати від того, чи є на лавці рядом з ними коуч. Не можуть. Звичайно, якщо вони професіонали, а не мамині синки. А з іншої сторони, навіщо Карас та Гусєв і К , якщо без Луческу Динамо розвалюється на 11 різних неспроможних гравців, що вважають себе футболістами.

Так Динамо володіло ініціативою (65% володіння м’ячем), 24 рази било по воротам, попали 9 разів, але не змогли забити жодного голу. Жодного… Допоміг Шишка.

До речі, чи не нагадує Вам цей матч гру збірної України з фінами та казахами? Згадали? То й згадайте, кого Ви, нетерплячі колеги тоді (та й нині) зробили винним в тих нічиях. Згадали? Якщо не згадали , нагадаю - Шевченко… То може й тепер, мої ласкаво войовничі колеги, за визначенням, Ви також будете стверджувати що у вчорашньому безглузді винен Луческу? Наберіться хоробрості. Чи мені сказати за Вас?

На мою думку Луческу винен лише в одному, що він, проживаючи в Україні вже років з 15-ть, до сих пір не вбив, не вивів розпеченим залізом з наших гравців менталітет любительства і менталітет зверхності. Бо вони, на жаль, хоч і найкращі в Україні, але насправді є посередніми футболістами, які б на мою думку не заграли б не тільки в команді Лобановського, але й в командах Севідова та Маслова. Порівняйте того Сабо, Бібу, Вєрємєєва, Колотова з нинішніми зірками - Шапаренко, Сидорчуком, Миколенко та й з Циганковим, на жаль. Вболівальники зі стажем, що бачили цих гравців на полі й секунди не будуть сумніватись кого назвати кращими…

Не бажаю в черговий раз топтатись по гравцям, по Луческу та критикувати Динамо. Надоїло…

І я не розчарований у вчорашній нічиїй. Ні, я злий. Злий за те, що з відходом покоління, що було останнім продуктом радянського футболу (Шевченко, Ребров, Гусін, Ващук, Косовський, Головко, Похлєбаєв, Калітвинцев та ін.) Динамо не змогло виростити жодного гравця, який би став справжнім футболістом. Жодного… Гравці місцевого значення миготіли немов метеорити, що згасаючи падали, але жоден з них не засяяв в Європі. Жоден. А ті що могли засяяти, але з ними потрібно було возитись, Суркіси з сонмом невміло лінькуватих тренерів просто спровадили світ за очі. На жаль, я думаю, що вже й Циганков не засяє, хоч він міг грати як і Зінченко в тій же УПЛ чи Ла Лізі. На жаль не виставило у Віктора характеру бійця, як не вистачило його і у Ярмоленко.

А те, що після забитого голу, ми закінчуємо грати, надіючись, що суперник впаде до ніг сам, немов осінній лист, стало тенденцією, що не може перебороти навіть Луческу, єдиний більш – менш здібний тренер Динамо після Лобановського. І ця тенденція – нездоланна й непохитна, як і мрія про комунізм в нинішньому українському Зе-суспільстві.

Арбітраж? Скажу лише одне – Інгулець не той суперник, щоб нарікати на арбітраж…

А про саму гру, як писав Смоловий, без мату писати не має чого. Я б добавив - й без пляшки...

Не знаю, як кому, а мені боляче. Не за нічию. Ні. чорт з нею. Боляче за те, що моє Динамо, як і весь УКРАЇНСЬКИЙ футбол, не приносить нині радості. Мабуть багато бачив...

Динамо повинно вчора було грати у нас, в Кропивницькому. Ображений кропивничанами за невелику кількість вболівальників на матчі з Зорею, президент Інгульця О. Поворознюк вирішив зробити фінт, домовившись вчора грати з Динамо в Києві, а гру другого колу - в Петрово, відкриваючи стадіон. Чесно, не вірю, що Динамо в кінці лютого приїде в Петрово, як і не вірю, шо в лютому буде відкриття сільського стадіону. Подивимось. Але тепер вже Поворознюк образив кропивницьких вболівальників.

З повагою,
Скіф.

Р.S. Годину тому, в телеграм - каналі ДК insade з'явилась замітка "Роман Вантух. Это самый главный и самый ответственный бой в твоей жизни, Рома. И ты должен его выиграть. Вернуться сильнее и взрослее. Много сил и терпения тебе в борьбе с этой бедой. И тогда всё получится".

Хто - небуть й що - небуть знає про що мова?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2021, 11:59
Skyf
Статус:
Эксперт (9886 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург 0 : 1   19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть